Maak je vis uit blik nog lekkerder in een handomdraai! - Verstegen Algemeen

Maak je vis uit blik nog lekkerder in een handomdraai!

In samenwerking met Fish Tales heeft Verstegen twee nieuwe kruidenmixen ontwikkeld waarmee je vis uit blik een smaakboost geeft. De kruidenmix Toscane geeft een heerlijke volle smaak van basilicum, oregano en chili. De kruidenmix Provence is daarentegen een echte klassieker van dragon, knoflook en citroen.


Zo maak je bijvoorbeeld een snelle visspread voor de lunch met de kruidenmix Toscane of een borrelsnack met de kruidenmix Provence! Breng verschillende soorten vis zoals tonijn, zalm, makreel of sardines heerlijk op smaak, of maak een pasta of salade met vis en strooi de kruidenmix er over. Voor twee blikjes vis heb je één zakje kruidenmix nodig.


Zowel bij Verstegen als Fish Tales staat smaak op nummer één, maar daarnaast vinden wij duurzaam ondernemen ook erg belangrijk. Waar Verstegen duurzame samenwerkingen heeft met lokale boeren voor een eerlijke en duurzame keten, werkt Fish Tales samen met lokale visserijgemeenschappen die gebruik maken van duurzame vangstmethoden om bij te dragen aan gezonde oceanen. Samen gaan we voor transparantie in de keten om de lekkerste en eerlijkste gerechten te kunnen maken.


De kruidenmixen zijn nu verkrijgbaar bij de grote Albert Heijn winkels.
Dus wacht niet langer: Go en spice your can!