Account Support medewerker - Verstegen Spices & Sauces

Wij zijn op zoek naar een Account Support medewerker

Jouw missie: Het ondersteunen van B2B-klanten in het totale commerciële proces in samenwerking met Sales.

Account Support medewerker

Toegevoegde waarde: Kwaliteit, Innovatie, Service en de beste begeleiding in het salestraject. Een aantal kernwoorden waarop je je talent kan inzetten. Hoe geef je de klanten de juiste informatie die ze nodig hebben? Met jouw persoonlijke benadering speel je in op vragen vanuit onze klant en verbind je de vraag met onze organisatie. Uiteindelijk gaat het om het realiseren van een winstgevende groei. Voor iedereen. Dat is pas echt een uitdaging! Jouw uitdaging.

Er zijn volop aantrekkelijke elementen voor jou. Je bent werkzaam bij een gerenommeerd merk. Je bent voor je klanten het aanspreekpunt van Verstegen. Bij ons is ondernemerschap geen loze kreet en deze rol vraagt om iemand met ervaring en doortastendheid. Je bent nooit uitgeleerd! Ben jij de Account Support medewerker die hier enthousiast van wordt?

Sinds 1886 is Verstegen Spices & Sauces een familiebedrijf met inmiddels de vierde generatie aan het roer. We staan voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid, waarbij we momenteel meer dan 550 medewerkers in Rotterdam en verschillende buitenlandse vestigingen hebben. Samenwerken, ondernemerschap, no-nonsense, kwaliteit en duurzaamheid vormen de kern van onze organisatie. We zijn trots op onze oorsprong en op de ontwikkeling naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin onze kinderen en generaties na hen kunnen leven in een wereld waarin er voldoende gezond en duurzaam voedsel is voor iedereen.

De belangrijkste kenmerken in deze rol:

• Je bent intern een spin-in-het-web tussen diverse afdelingen waarbij de vraag van de klant centraal staat. Jij begeleidt de klantprocessen, offertes, leveringen en ontwikkelingen van binnenuit. Je kunt diverse belangen afwegen en kent de impact die je maakt. Je handelt ook klachten af. Jouw positieve uitstraling en insteek moedigt anderen aan. Je weet hierdoor mensen te overtuigen en te enthousiasmeren.
• De ervaring van de klanten met Verstegen Spices & Sauces krijgt door jou een extra dimensie. Jouw inbreng is cruciaal voor een goed geolied proces, wat aansluit op het proces van de klant.
• Met je hands-on mentaliteit sta je bekend om jouw verbeterinitiatieven zodat processen beter verlopen. In die zin heb je al snel je interne en externe netwerk op orde. Je denkt niet één stap verder maar drie stappen verder. Hierdoor los je niet alleen het probleem op, maar weet je het ook in de toekomst te voorkomen. Daarin ben je realistisch en kun je de rust bewaren.
• Je hebt een adviserende rol richting Sales op basis van diverse analyses. Je bent teven de vraagbaak over processen en lopende zaken.

Herken je je ook in het persoonlijk profiel?
• Een MBO+ werk- en denkniveau, door opleiding of ervaring.
• Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke rol als verkoop binnendienst is ideaal. Ervaring in de voedingsmiddelen industrie en projectmanagement is een pré. Een starter is ook welkom.
• Beheersing van het gangbare Microsoft Office pakket met affiniteit voor Excel combineer je met ervaring op het gebied van ERP- en CRM systemen.
• Vloeiend spreken/schrijven van Nederlands en je redt je prima met de Engelse taal.
• Je kunt laten zien dat je nauwkeurig werkt, stressbestendig bent en de rust kan bewaren. Jouw timemanagement is altijd op orde!
• Je hebt hárt voor onze business en onze klant.
• Je bent sociaal, spontaan en communicatief sterk en je zoekt makkelijk de samenwerking op.
• Je beschikt over zelf kritisch vermogen en neemt initiatief waarbij je continu op zoek gaat naar wat er beter kan; op persoonlijk vlak, de klantrelatie en in teamverband. Feedback geven en ontvangen wordt hierbij van nature toegepast.
• Je denkt en doet mee – assertief, gedreven, creatief en met humor!

Wat wij bieden:
• Dit is een verantwoordelijke functie in een bijzonder familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Jij kunt hier echt iets bijdragen en zelf ook verder groeien. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk.
• Het salaris is passend bij je ervaring en opleiding en ligt tussen de € 2.400,- (starter) en € 3.500,- (ruime relevante ervaring). We kennen ook een jaarlijkse meeromzetbonus.
• De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed, met 24,5 vakantiedagen (drie bonusdagen als je niet ziek bent) en de mogelijkheid om tien extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, fietsplan, laptop, inhouse bedrijfsfitness met korting en korting op het assortiment van Verstegen.
• Respect voor je privéleven en begrip voor je thuissituatie horen daar ook bij. De balans moet er zijn. Daarom werken we met flexibele werktijden en na een inwerkperiode is het mogelijk om thuis te werken – maximaal 2 dagen want ook het teamgevoel is belangrijk. Wat past bij jou?

Jouw team

Je krijgt een plek in het Account/Customer Support team, dat in totaliteit bestaat uit 17 collega’s. We werken op een professionele en informele manier met elkaar en met de verschillende teams binnen de organisatie samen. Onze directe communicatie, het snelle schakelen en een dosis humor is iets wat bij je past.

Sfeer proeven

Hoe is het om bij Verstegen te werken?

Zullen we kennismaken?


Is je interesse gewekt? We willen heel graag weten wie jij bent. Stuur een motivatiebrief en je cv naar onze HR afdeling! Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of ons bedrijf? Bel of mail gerust met Roos Brandt, Manager Account/Customer Support. Fijn om vooraf te weten: in de procedure is een persoonlijke drijfveren-vragenlijst opgenomen die we met elkaar bespreken.


📧werkenbij@verstegen.nl   📧rbrandt@verstegen.nl
☎️Roos Brandt, 06-83088706