Wij zijn op zoek naar een Accountmanager Fresh Service met ervaring in de slagersbranche Zuid-Oost Nederland (fulltime 37,5 uur)

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf, sinds 1886, met de vierde generatie aan het roer. We staan voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en er werken ruim 550 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland. Samenwerken, ondernemerschap, no-nonsense, kwaliteit en duurzaamheid vormen de kern van onze organisatie. We zijn trots op onze oorsprong en op de ontwikkeling naar een duurzame toekomst. Doe mee!

Wij werven inclusief en divers en zijn daarom gericht op jouw talent en passie. Want ook dat is duurzaam.

Image-block

Deze functie bij Verstegen

Jouw missie: duurzaam winstgevende groei realiseren bij Fresh Service klanten(ketens) in jouw specifieke regio in Nederland.

Toegevoegde waarde. Kwaliteit, Innovatie, Service. Ondernemerschap. De beste oplossing. Uitbouwen van het netwerk. Een aantal kernwoorden waarop je je commerciële talent kan inzetten. Hoe geef je de klanten de inspiratie die ze nodig hebben? Je signaleert marktontwikkelingen en groeikansen en speelt daarop in. Uiteindelijk gaat het om een duurzame winstgevende groei te realiseren. Voor iedereen. Dat is pas echt een uitdaging. Jouw uitdaging.

 

 

 

 

 

 

Image-block

Jouw baan

Voor een accountmanager zijn er volop aantrekkelijke elementen. Je bent werkzaam bij een gerenommeerd merk. Je stelt zelf je accountplannen op voor de regio. Je bent voor je klanten het gezicht van Verstegen. Bij ons is ondernemerschap geen loze kreet en deze rol vraagt om iemand met ervaring in de slagers-industrie branche en doortastendheid. En je bent nooit uitgeleerd.

Ben jij de accountmanager die hier enthousiast van wordt?

In de regio bouw je het netwerk uit van (ketens van) klanten in de Fresh Service branche. Proactief en resultaat gedreven biedt je hen de kwaliteit, innovatie en service van Verstegen. Het meedenken met de business van de klant is cruciaal om de beste oplossing te kunnen bieden vanuit het ruime assortiment van Verstegen. En dat betekent dat je investeert in de relatie – en zo tenminste 5 jaar deze rol vervult zodat ze een vertrouwd gezicht van Verstegen zien.

Image-block

Jouw uitdaging

Met diverse afdelingen werk je samen waarbij jij verantwoordelijk bent voor het coördineren van het hele salestraject. Daarom hou je ook het salesdashboard bij waarin de belangrijkste klantgegevens, acties en salespipeline staan. Zo hou je het overzicht en weet je welke trajecten succesvol zullen worden: “on track”. Met een commerciële insteek draag je bij aan de verdere ontwikkeling van Verstegen zoals we in onze missie en visie hebben verwoord.

De belangrijkste activiteiten in het kort:
• Contact onderhouden en bezoeken van de Fresh gerelateerde klanten
• Inspiratie geven door de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van de Verstegen producten te laten zien en passende recepturen te delen
• Advies geven op maat van de klant
• Bevorderen van sales door diverse adviezen, presentaties, demonstraties en klantbezoeken en klanten begeleiden in het salesproces
• Klantportfolio uitbouwen en acquisitie plegen
• Bijhouden van de administratie en data in CRM over de werkzaamheden

Image-block

Wie ben jij

• Je hebt een HBO werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring en minstens 3 jaar commerciële ervaring in de Fresh Service. Praktijkervaring binnen de slagerij sector is een must.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, als overtuigende ondernemende partner.
• Jij bent klaar om jouw salestalent naar een excellent niveau te tillen en je verder te ontwikkelen in deze functie voor tenminste 5 jaar.
• Je bent woonachtig in het gebied Zuid-Oost Nederland.

Image-block

Wat wij bieden

• Dit is een verantwoordelijke functie in een bijzonder familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Jij kunt hier echt iets bijdragen en zelf ook verder groeien.
• Het salaris is passend bij je ervaring en opleiding en ligt rond de €3.500 – €4.000 euro. We kennen ook een jaarlijkse meeromzetbonus en jij hebt eveneens een salesbonus.
• De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed, met 24,5 vakantiedagen (drie bonusdagen als je niet ziek bent) en de mogelijkheid om tien extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, fietsplan, laptop, telefoon en auto van de zaak.
• Respect voor je privéleven en begrip voor je thuissituatie horen daar ook bij. De balans moet er zijn, daar zullen we niet aan tornen.
• We werken met flexibele werktijden, afgestemd op jouw klanten. Wat past bij jou?

Image-block

Jouw team

Je krijgt een plek in het Salesteam B2B Professioneel dat bestaat uit 8 collega’s. Je rapporteert operationeel aan de Teamleider en hiërarchisch aan de Salesmanager. De sfeer is professioneel, informeel en persoonlijk, zowel binnen het team als met de andere collega’s binnen de organisatie. We houden van ‘zeggen wat je vindt’, snel schakelen en een gezonde dosis humor.

Image-block

Zullen we kennismaken?

Is je interesse gewekt? We willen heel graag weten wie jij bent. Stuur een motivatiebrief en je cv naar 📧werkenbij@verstegen.nl.
Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of ons bedrijf? Bel gerust met Edwin Helsemans, Salesmanager, 06-53148721 of Martin de Gans, Teamleider, 06-30723761.
Fijn om vooraf te weten: in de procedure is een persoonlijke drijfveren-vragenlijst opgenomen die we met elkaar bespreken.