Allround Storings-onderhoudsmonteur - Verstegen Algemeen

Allround Storings-onderhoudsmonteur

Verstegen Spices & Sauces staat voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. Voor duurzaamheid, kwaliteit en grenzeloze service omdat de klant centraal staat en er maar één soort kwaliteit is: de allerbeste. Want alleen met de beste kwaliteit kun je de mooiste smaken, de lekkerste producten en de bijzonderste concepten creëren. Deze beste kwaliteit begint bij de oorsprong. Dáár waar de mooiste ingrediënten te vinden zijn. Hier werken we samen met lokale boeren aan de puurste kruiden en specerijen. Vanaf hier hebben we alles in eigen hand. Van transport tot zelf malen en veilig verwerken. Dat doen we al sinds 1886 als familiebedrijf, met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Deze organisatie met ruim 450 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland is zowel trots op haar oorsprong als op de ontwikkelingen naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin onze kinderen en generaties na hen kunnen leven in een wereld waarin er voldoende gezond en duurzaam voedsel is voor iedereen.

Neem een kijkje bij Verstegen

Bij Verstegen maken we de lekkerste producten met ruim 450 medewerkers. Met ieder zijn kennis en ervaring bewaken we de kwaliteit. Door gebruik te maken van duurzame projecten, zoals blockchain-technologie en voedselbossen, kunnen we in de toekomst deze kwaliteit behouden. Daarnaast maken we gebruik van kwaliteitscontroles en testen we alles zorgvuldig. Hierdoor zorgen we ervoor dat de kwaliteit en smaak van al onze producten behouden blijven.

De functie

Als Allround Storings- en onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het machine- en installatiepark.

Belangrijkste verantwoordelijkheden


 • Je voert correctieve en preventieve werkzaamheden uit ten aanzien van het onderhoud van het machine- en installatiepark.

 • Je lost storingen een adequate wijze op.

 • Je voert technische- en ondersteunende werkzaamheden uit t.b.v. modificaties en projecten.

 • Je ondersteunt de Medewerkers Operations bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

 • Je houdt de onderhouds- en storingsadministratie up-to date.

 • Je werkt volgens de richtlijnen van de kwaliteitszorgsystemen.

Herken je jezelf in dit profiel?


 • Een afgeronde mbo-4 opleiding in de richting van elektrotechniek of meet- en regeltechniek

 • Minstens 2 jaar ervaring in soortgelijke functie.

 • Natuurlijk heb je meer dan een grote affiniteit met de food branche.

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 • Je bent een stressbestendige teamspeler: analytisch sterk met doorzettingsvermogen en flexibiliteit en wil bijdragen aan het verder professionaliseren van de organisatie en jezelf.

Waar kom je terecht bij Verstegen?

Je krijgt een plek in het Technisch team, dat in totaliteit bestaat uit 17 collega’s en werkt in ploegendiensten. We werken op een professionele en informele manier met elkaar en met de verschillende teams binnen de organisatie samen. Onze directe communicatie, het snelle schakelen en een dosis humor is iets wat bij je past. We bieden je een verantwoordelijke en zelfstandige functie in een bijzonder bedrijf in ontwikkeling. Daarnaast bieden we een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast dienstverband.

Hoe werkt het sollicitatieproces?

Op basis van jouw cv en motivatiebrief maken we een selectie voor een kennismakingsgesprek. Als deze positief is stemmen we af hoe we samen tot een goede match komen. In het proces is een persoonlijkheidsvragenlijst opgenomen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Solliciteer nu!

Heb je interesse in deze functie? Schrijf dan een motivatiebrief waarin jij laat weten waarom deze functie jou op het lijf geschreven is.
Stuur jouw motivatiebrief samen met je cv naar teamhr@verstegen.nl.

Screening maakt onderdeel uit van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.