Communicatie stagiaire - Verstegen Spices & Sauces

Communicatie stagiaire

Verstegen Spices & Sauces staat voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. Voor duurzaamheid, kwaliteit en grenzeloze service omdat de klant centraal staat en er maar één soort kwaliteit is: de allerbeste. Want alleen met de beste kwaliteit kun je de mooiste smaken, de lekkerste producten en de bijzonderste concepten creëren. Deze beste kwaliteit begint bij de oorsprong. Dáár waar de mooiste ingrediënten te vinden zijn. Hier werken we samen met lokale boeren aan de puurste kruiden en specerijen. Vanaf hier hebben we alles in eigen hand. Van transport tot zelf malen en veilig verwerken. Dat doen we al sinds 1886 als familiebedrijf, met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Deze organisatie met ruim 450 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland is zowel trots op haar oorsprong als op de ontwikkelingen naar een duurzame toekomst.

Neem een kijkje bij Verstegen

Bij Verstegen maken we de lekkerste producten met ruim 450 medewerkers. Met ieder zijn kennis en ervaring bewaken we de kwaliteit. Door gebruik te maken van duurzame projecten, zoals blockchain-technologie en voedselbossen, kunnen we in de toekomst deze kwaliteit behouden. Daarnaast maken we gebruik van kwaliteitscontroles en testen we alles zorgvuldig. Hierdoor zorgen we ervoor dat de kwaliteit en smaak van al onze producten behouden blijven.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage bij Verstegen krijg je de mogelijkheid om alle onderdelen van het communicatievak zelf te ervaren en relevante kennis op te doen in de food branche. Hier krijg je de smaak te pakken! Je helpt mee om de zichtbaarheid van Verstegen op het gebied van communicatie te vergroten.

Ben jij creatief, ondernemend, heb je een vlotte pen en heb je een passie voor marketing en communicatie? Dan zijn we op zoek naar jou! Je mag zelfstandig meedraaien in ons team. Uiteraard word je gekoppeld aan een begeleider en leren wij je alle ins & outs van onze kruiden en specerijen.

Wat zijn jouw belangrijkste verantwoordelijkheden?

Als stagiair ga je onder andere aan de slag met:


 • Schrijven van (SEO) teksten, blogs, nieuwsberichten (intern en extern);

 • Bedenken, creëren en plannen van content voor diverse kanalen;

 • Opmaken van nieuwsbrieven in het programma Mailchimp;

 • Opzetten van nieuwe sociale kanalen (Tiktok);

 • Spotten van kansen, trends en inhakers voor content;

 • Uitbreiden en optimaliseren van onze marketingkanalen, zowel online als offline;

 • Ondersteunende taken voor Marketing- en Productmanagers en Webshop.

Wat breng jij mee?

Je hebt affiniteit met (online) communicatie en de foodbranche. Verder ben je goed in het schrijven van teksten en werk je gestructureerd. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:


 • HBO (in) opleiding op het gebied van marketing, communicatie, (multi)media;

 • Je werkt vier dagen per week mee voor +/- 6 maanden en hebt een hands-on-mentaliteit.

 • Je schrijft graag en bent gemotiveerd om dit verder te ontwikkelen;

 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;

 • Je hebt affiniteit met (online) marketing en communicatie;

 • Je hebt nog genoeg ruimte over voor kruiden en specerijen in jouw keukenkastje!


Ervaring met vormgeving en/of editing en basiskennis van Adobe Photoshop is een pré.

Wat kun je van ons verwachten?

Samen met de marketing collega’s werk je aan het optimaliseren van de verschillende processen. We werken op een professionele en informele manier met elkaar samen en hebben veel onderling contact met de verschillende teams binnen de organisatie. We schakelen snel en houden van een directe manier van communiceren, met natuurlijk een vleugje pit en humor! Bij Verstegen kun je jezelf zijn en krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Ook ontvang je bij deze stage:


 • Een laptop van Verstegen

 • Passende stage- en reiskostenvergoeding

 • Een leerzame stageplek waar je jezelf kunt ontwikkelen


Op basis van jouw cv en motivatiebrief maken we een selectie voor een kennismakingsgesprek. Daaruit blijkt of we samen tot een goede match komen. We kijken ernaar uit!

Weet jij hoe je een tekst zo moet schrijven dat deze de doelgroep activeert én heb je de skills om jezelf te ontwikkelen op communicatiegebied in de breedste zin van het woord? Solliciteer dan op deze leuke en afwisselende stage. Stuur jouw cv en motivatiebrief naar ✉️werkenbij@verstegen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.