Demand Planner - Verstegen Spices & Sauces

Wij zijn op zoek naar een Demand Planner

Bij ons is ondernemerschap geen loze kreet en deze rol vraagt om iemand met doortastendheid, daar waar sales en productie bij elkaar komen. En je bent nooit uitgeleerd. Ben jij de Demand Planner die hier enthousiast van wordt?

Deze functie bij Verstegen

Toegevoegde waarde. Kwaliteit, innovatie, service. Ondernemerschap. De beste oplossing. Een aantal kernwoorden waarop je je talent kan inzetten. Hoe geef je inzicht op basis van data om de juiste planningen te maken? Je analyseert vanuit verschillende bronnen en speelt daarop in. Uiteindelijk gaat het om het maken van een duurzame forecast. Voor iedereen binnen Sales en Productie, zodat de klanten optimale service krijgen. Dat is pas echt een uitdaging. Jouw uitdaging.

Bekijk volledige vacature

Sfeer proeven

Hoe is het om bij Verstegen te werken?

Zullen we kennismaken?

Is je interesse gewekt? We willen heel graag weten wie jij bent. Stuur een motivatiebrief en je cv naar onze HR afdeling! Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of ons bedrijf? Bel of mail gerust met Eliane van Kempen, zij heeft de Demand Planning opgezet. Misschien fijn om vooraf te weten: in de procedure is een persoonlijke drijfveren-vragenlijst opgenomen die we met elkaar bespreken.

✉️ werkenbij@verstegen.nl
✉️ evankempen@verstegen.nl
☎️ Eliane van Kempen, 06-57937105