Wij zijn op zoek naar een DTP Specialist (fulltime 37,5 uur)

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf, sinds 1886, met de vierde generatie aan het roer. We staan voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en er werken ruim 550 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland. Samenwerken, ondernemerschap, no-nonsense, kwaliteit en duurzaamheid vormen de kern van onze organisatie.

We zijn trots op onze oorsprong en op de ontwikkeling naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin onze kinderen en generaties na hen kunnen leven in een wereld waarin er voldoende gezond en duurzaam voedsel is voor iedereen. Doe mee! Wij werven inclusief en divers en zijn daarom gericht op jouw talent en passie. Want ook dat is duurzaam.

Image-block

Deze functie bij Verstegen

Jouw missie: Verstegen succesvol tot uiting brengen in designs en campagnes.

Belangrijke commerciële uitingen gaan door jouw handen. Jij vertaalt als vormgever de smaak van Verstegen beeldend op allerlei communicatie manieren. Natuurlijk geef je ook de wettelijke vereisten weer als het gaat om etiketten en productinformatie. Hoe geef je hiermee klanten de inspiratie die ze nodig hebben? Je signaleert op jouw vakgebied de ontwikkelingen en speelt daarop in. Uiteindelijk gaat het om het realiseren van een duurzame winstgevende groei. Voor iedereen beeldend vormgegeven. Dat is pas echt een uitdaging. Jouw uitdaging!

Voor een DTP Specialist zijn er volop aantrekkelijke elementen. Je bent werkzaam bij een gerenommeerd merk. Jij vormt voor klanten het gezicht van Verstegen. Bij ons is ondernemerschap geen loze kreet. Deze rol vraagt om iemand met een juiste blik en doortastendheid – je weet waar je het over hebt en dat uit zich in resultaten. Je bent nooit uitgeleerd! Ben jij de DTP Specialist die hier enthousiast van wordt?

 

 

 

 

 

 

Image-block

Jouw uitdaging

• In afstemming met Marketing en externe bureaus komt de doorvertaling van designs naar diverse communicatie-uitingen van jou. Uiteraard met onze brandguide als uitgangspunt.
Dan gaat het om:
• Flyers, advertenties, brochures
• Maken van digitale packshots
• Opmaken van online materialen (website, socials)
• Presentaties naar klanten en belangrijke stakeholders

Superbelangrijk, want dat zijn onze eigen bestanden: je zorgt voor de opmaak en het druk-klaar maken van etiketten.

Image-block

Wie ben jij

• Je hebt een HBO werk- en denkniveau door een opleiding in grafische vormgeving.
• Je werkt minstens 3 jaar als DTP Specialist met aantoonbare resultaten. Ervaring in de foodbranche is een pré.
• Uitstekende beheersing van Adobe Creative Cloud programma’s.
• Je bent een stressbestendige teamspeler met kritisch oog voor detail, die flexibel weet in te spelen op de situatie. Je hebt meer dan belangstellende affiniteit met duurzaamheid en brengt die ook bij Verstegen tot leven.
• Je wilt bijdragen aan het verder professionaliseren van de organisatie en jezelf. Jij bent klaar om jouw talent naar een excellent niveau te tillen en je verder te ontwikkelen.
• Je bent woonachtig in (de buurt van) Rotterdam.

Image-block

Wat wij bieden

• Dit is een verantwoordelijke functie in een bijzonder familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Jij kunt hier echt iets bijdragen en zelf verder groeien. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk.
• Het salaris is passend bij je ervaring en opleiding en ligt tussen de € 3.300 – € 4.000. We kennen ook een jaarlijkse meeromzetbonus.
• De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed. Met 24,5 vakantiedagen (drie bonusdagen als je niet ziek bent), de mogelijkheid om tien extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, fietsplan, laptop, korting op inhouse bedrijfsfitness en korting op het assortiment van Verstegen.
• Respect voor je privéleven en begrip voor je thuissituatie horen daar ook bij. De balans moet er zijn. Daarom werken we met flexibele werktijden en is het mogelijk om thuis te werken – maximaal 2 dagen want ook het teamgevoel is belangrijk. Wat past bij jou?

Image-block

Jouw team

Je krijgt een plek in het Marketing team, dat in totaliteit bestaat uit ongeveer 20 collega’s. We werken op een professionele en informele manier met elkaar en met de verschillende teams binnen de organisatie samen. Onze directe communicatie, het snelle schakelen en een dosis humor is iets wat bij je past.

Image-block

Zullen we kennismaken?

Is je interesse gewekt? We willen heel graag weten wie jij bent. Stuur een motivatiebrief en je cv naar onze HR afdeling! Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of ons bedrijf? Bel of mail gerust met Marije van der Vorm, Corporate Marketing Manager. Fijn om vooraf te weten: in de procedure is een persoonlijke drijfveren-vragenlijst opgenomen die we met elkaar bespreken.

📧 mvandervorm@verstegen.nl  📧 werkenbij@verstegen.nl
☎️ Marije van der Vorm, 06-30465092