Wij zijn op zoek naar een E-commerce Specialist (fulltime 37,5 uur)

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf, sinds 1886, met de vierde generatie aan het roer. We staan voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en er werken ruim 550 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland. Samenwerken, ondernemerschap, no-nonsense, kwaliteit en duurzaamheid vormen de kern van onze organisatie. We zijn trots op onze oorsprong en op de ontwikkeling naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin onze kinderen en generaties na hen kunnen leven in een wereld waarin er voldoende gezond en duurzaam voedsel is voor iedereen. Doe mee!

Wij werven inclusief en divers en zijn daarom gericht op jouw talent en passie. Want ook dat is duurzaam.

Image-block

Deze functie bij Verstegen

Jouw missie: zorgen voor een ultieme E-commerce ervaring!

E-commerce krijgt bij Verstegen steeds meer aandacht en heeft inmiddels een prominente plek in de commerciële organisatie gekregen. Het vakgebied ontwikkelt zich razendsnel! Jij wordt enthousiast van deze snelle veranderingen en van nieuwe dingen ontdekken. Je omarmt technologische ontwikkelingen zeer snel en weet deze ook in commerciële kansen om te zetten. Dit is een functie met veel vrijheid en ruimte om te experimenteren en te leren. Ben jij de collega die hier enthousiast van wordt?

 

 

 

 

 

 

Image-block

Jouw baan

Als E-commerce Specialist ben je verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van onze online aanwezigheid op diverse verkoopkanalen, waaronder onze eigen webshop en marketplaces. In deze functie heb je verschillende taken en verantwoordelijkheden. Het dagelijks onderhoud van onze webshop is er één van. Je zorgt voor een naadloze online winkelervaring voor onze klanten waarbij je door middel van analyses verbeteringen in kaart brengt en deze ook uitvoert om maximale conversie te creëren. Daarnaast ben jij dé owner van product content die wordt gebruikt op online verkoopkanalen van diverse retailers. Dit is een rol waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om je eigen winkel te runnen en waarbij je meebouwt aan het digitale Verstegen!

 

Image-block

Jouw uitdaging:

 • Dagelijks beheer van de webshop: jij bent verantwoordelijk voor het complete traject van de webshop. Niet alleen webshop design maar ook het voorraadbeheer en het contact met de klanten. Je signaleert en benut kansen als het gaat om assortiment, voorraadbeheer of bezorgopties. Je werkt hiervoor nauw samen met collega’s die ervoor zorgen dat de pakketten ingepakt worden en de deur uitgaan.
 • Gebruikerservaring: jij zorgt ervoor dat de webshop goed functioneert, gebruiksvriendelijk is, een goede navigatie kent en voldoet aan diverse wet- en regelgeving. Het beantwoorden en afhandelen van klantvragen is hier onderdeel van. Voor de technische ontwikkeling van de webshop krijg je support van een internetbureau waarmee jij rechtstreeks schakelt.
 • Customer journey: door middel van data analyses breng je de klantreis in kaart en voer je verbeteringen door met als doel de conversie in de webshop te verhogen. Denk hierbij aan het verbeteren van filters en/of categorie indelingen, slimme cross- en upsell inrichtingen of SEO optimalisatie zodat de webshop goed gevonden wordt in diverse zoekmachines.
 • Online content: jij zorgt voor SEO vriendelijke content die niet alleen inzetbaar is in de webshop maar ook op andere online verkoopkanalen en marketplaces. Je volgt ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend en ontwikkelt je tot de expert binnen Verstegen.
 • Monitoren van kpi’s: jij creëert een dasboard met een set aan kpi’s waarmee de ontwikkeling van de webshop wordt gevolgd op periodieke basis. Door middel van dit dashboard bepaal jij waar bijgestuurd moet worden om de targets van de webshop te halen. Daarnaast zorg je ervoor dat je waardevolle klantinzichten deelt met je collega’s van Category Development en Marketing zodat deze inzichten vertaald kunnen worden naar onze overige commerciële activiteiten.

Image-block

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring in de richting van (online-) marketing, digital business of een gerelateerd vakgebied
 • Een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie is prettig maar de functie is ook ideaal voor een zeer ondernemende en zelfstandige starter
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en Engels
 • Je hebt een proactieve houding en het vermogen om zelfstandig te kunnen werken. Daarnaast ben je resultaatgericht en altijd op zoek naar verbetering
 • Je bent analytisch, houdt van gestructureerd werken en je hebt een hands-on werkhouding
 • Kennis van Woocommerce, WordPress, SEO en Google Analytics is een pré
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam
 • Het allerbelangrijkste is affiniteit met e-commerce/digital commerce en een drive om te ondernemen, ontdekken en leren!

Image-block

Wat wij bieden

 • Dit is een verantwoordelijke functie in een bijzonder familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Jij kunt hier echt iets bijdragen en zelf ook verder groeien. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk.
 • Het salaris is passend bij je ervaring en opleiding en ligt tussen € 3.000,- – €3.750,- bruto per maand op basis van een 37,5 urige werkweek.
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed, met 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om tien extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, fietsplan, inhouse bedrijfsfitness met korting en korting op het assortiment van Verstegen.
 • Respect voor je werk/privébalans vinden we belangrijk.

Image-block

Jouw team

In deze rol ben je onderdeel van het Category Development & E-commerce team van Verstegen, dat in totaliteit bestaat uit 5 collega’s. We werken op een professionele en informele manier samen met elkaar. Je werkt niet alleen nauw samen met je collega’s binnen dit team maar ook met je (online) marketing collega’s om campagnes op de webshop door te voeren en deze te monitoren. Onze directe communicatie, het snelle schakelen en een dosis humor is iets wat bij je past.

Image-block

Zullen we kennismaken?

Is je interesse gewekt? We willen heel graag weten wie jij bent. Stuur een motivatiebrief en je cv naar werkenbij@verstegen.nl. Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of ons bedrijf? Bel of mail gerust met Selda Ergün, Head of Category Development & E-commerce via 06-57349234 of sergun@verstegen.nl. Fijn om vooraf te weten: in de procedure is een persoonlijke drijfveren-vragenlijst opgenomen die we met elkaar bespreken.

✉️ werkenbij@verstegen.nl ✉️  sergun@verstegen.nl

Deel deze vacature: