Food Product Ontwikkelaar - Verstegen Spices & Sauces

Wij zijn op zoek naar een Food Product Ontwikkelaar

Ben jij een creatieveling, die voorop gaat in het bedenken van nieuwe gerechten, concepten en culinaire toepassingen? Dan ben jij de nieuwe collega waar we naar op zoek zijn!

Deze functie bij Verstegen

Als Product Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van vernieuwende producten zodat ze voldoen aan de behoeften van klanten en passen in het assortiment. Je bent een belangrijke gesprekspartner voor Sales en Marketing als het gaat om de juiste specificaties en toepassingen. Je denkt mee in concepten en hebt vernieuwende ideeën. Jij draagt actief bij aan de toegevoegde waarde van Verstegen: in smaak en beleving, voor nu en voor de toekomst. Hierbij speelt onze missie en visie op duurzaamheid een belangrijke rol.

Bekijk volledige vacature

Sfeer proeven

Hoe is het om bij Verstegen te werken?

Zullen we kennismaken?

Is je interesse gewekt? We willen heel graag weten wie jij bent. Stuur een motivatiebrief en je cv naar onze HR afdeling! Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of ons bedrijf? Bel gerust met Michiel Sloff, de manager van de afdeling R&D. Misschien fijn om vooraf te weten: in de sollicitatieprocedure is een persoonlijkheidsvragenlijst opgenomen.

✉️ werkenbij@verstegen.nl
☎️ Michiel Sloff, +31102455142