HR Adviseur - Vitaliteit - Verstegen Algemeen

HR Adviseur - Vitaliteit

Verstegen Spices & Sauces staat voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. Voor duurzaamheid, kwaliteit en grenzeloze service omdat de klant centraal staat en er maar één soort kwaliteit is: de allerbeste. Want alleen met de beste kwaliteit kun je de mooiste smaken, de lekkerste producten en de bijzonderste concepten creëren. Deze beste kwaliteit begint bij de oorsprong. Dáár waar de mooiste ingrediënten te vinden zijn. Hier werken we samen met lokale boeren aan de puurste kruiden en specerijen. Vanaf hier hebben we alles in eigen hand. Van transport tot zelf malen en veilig verwerken. Dat doen we al sinds 1886 als familiebedrijf, met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Deze organisatie met ruim 450 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland is zowel trots op haar oorsprong als op de ontwikkelingen naar een duurzame toekomst.

Neem een kijkje bij Verstegen

Bij Verstegen maken we de lekkerste producten met ruim 450 medewerkers. Met ieder zijn kennis en ervaring bewaken we de kwaliteit. Door gebruik te maken van duurzame projecten, zoals blockchain-technologie en voedselbossen, kunnen we in de toekomst deze kwaliteit behouden. Daarnaast maken we gebruik van kwaliteitscontroles en testen we alles zorgvuldig. Hierdoor zorgen we ervoor dat de kwaliteit en smaak van al onze producten behouden blijven.

Waar zijn we naar op zoek?

Om ons team HR te versterken zijn we op zoek naar een HR Adviseur met de focus op vitaliteit. Binnen het HR Programma “Vooruit naar de Oorsprong” staat zowel het ontwikkelen van medewerkers als vitaliteit als speerpunt genoemd. Daarin ga je verder dan het begeleiden van medewerkers en leidinggevenden in het verzuim door zeker ook vitaliteit te bevorderen – op allerlei manieren. Inmiddels zijn we al flink op weg en kunnen we jouw talent en passie op het gebied van vitaliteit goed gebruiken. De focus blijft dankzij jou op het ontwikkelen van een bruisende organisatie waardoor we onze duurzame groeiambities kunnen realiseren op een verantwoorde, gezonde manier met fun! Daarnaast ben je als HR Adviseur breder inzetbaar in de verschillende topics van HR.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

• Leidinggevenden en medewerkers begeleiden in het verzuimtraject zodat herstel wordt bevorderd op advies van de bedrijfsarts en er passende (preventieve) maatregelen worden genomen vanuit verschillende invalshoeken. Hier hoort ook wet- en regelgeving (WvP, WAZO) bij en het vinden van mogelijkheden om te re-integreren als dat nodig is. Je bent op dit gebied het eerste aanspreekpunt voor zowel de productie- als de kantoormedewerkers en leidinggevenden.
• Invulling geven aan het speerpunt van vitaliteit-/inzetbaarheidsdoelstellingen op verschillende manieren in samenwerking met leidinggevenden, medewerkers. Het “Huis van Werkvermogen” geeft inspiratie die je uitvoert via aansprekende campagnes, acties, tools, assessments, evaluaties, rapportages, KPI’s. Communicatie, training, stimuleren en samen oplossingen vinden is een belangrijk onderdeel van deze rol, waarbij je oog hebt voor de verschillende doelgroepen.
• Het inrichten van diverse systemen en van juiste data voorzien om trends zichtbaar te maken.
• Inzetbaar op het bredere gebied van HR, zowel op projectbasis als het verbeteren van tools, templates, systemen en manieren van werken in processen (bijv. verhogen succesratio van de werving). Dat is optimaal samenwerken in het team HR waarin ieder zijn specialisatie heeft en talent kan inzetten!

Herken je jezelf in dit profiel?

• Een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van HR met aandacht vitaliteit.
• Minimaal 5 jaar ervaring als allround HR adviseur en toe aan een nieuwe stap en specialisatie.
• Affiniteit met productie omgeving en kunnen schakelen in een sales-organisatie met een purpose.
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Ervaring met diverse HR systemen waarbij je de nieuwste ontwikkelingen volgt.
• Je bent een hands-on teamspeler die projectmatig werkt: creatief meedenken, doorzettingsvermogen, flexibel en wil bijdragen aan het verder professionaliseren van de organisatie en jezelf.
• Je bent woonachtig in (de buurt van) Rotterdam.

Waar kom je terecht bij Verstegen?

Je krijgt een plek in het team HR, waar inclusiviteit en diversiteit zichtbaar is in de samenstelling en in totaliteit bestaat uit 6 collega’s. We werken op een professionele en informele manier met elkaar en met de verschillende teams binnen de organisatie samen. Onze directe communicatie, het snelle schakelen en een dosis humor is iets wat bij je past. We bieden je een verantwoordelijke en zelfstandige functie in een bijzonder bedrijf in ontwikkeling. Daarnaast bieden we een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast dienstverband.

Het sollicitatieproces

Op basis van jouw cv en motivatiebrief maken we een selectie voor een kennismakingsgesprek. Als deze positief is, stemmen we af hoe we samen tot een goede match komen. We kijken er naar uit!


Bouw jij mee aan een modern, duurzaam en talentgedreven Verstegen? En weet jij de op een heel praktische manier vitaliteit tot leven te wekken? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar teamhr@verstegen.nl.

Solliciteer nu!

Heb je interesse in deze functie? Schrijf dan een motivatiebrief waarin jij laat weten waarom deze functie jou op het lijf geschreven is.
Stuur jouw motivatiebrief samen met je cv naar teamhr@verstegen.nl.

Screening maakt onderdeel uit van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.