Key Accountmanager - Verstegen Spices & Sauces

Wij zijn op zoek naar een Key Accountmanager

Jouw missie: Duurzaam winstgevende groei realiseren.

Key Accountmanager, een ervaren Sales professional die gaat voor partnerships

Verstegen Spices & Sauces (www.verstegen.eu) is een toonaangevende en dynamische onderneming die zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van kruiden, kruidenmixen, specerijen, mengsels, sauzen, marinades en verschillende functionele ingrediënten.

Verstegen levert haar producten aan vrijwel alle grote (inter)nationale retailers, het foodservice kanaal, foodketens, horeca, industrie en aan speciaalzaken. Zij wil zich graag profileren als business partner en samen met haar relaties komen tot een customer intimacy aanpak waarin een langdurige samenwerking, innovatie en duurzaamheid centraal staan. Wij zoeken een ervaren Key Accountmanager die sparringspartner wordt voor een aantal bestaande industriële accounts, zowel multinationals als start-ups, maar zich ook richt op de acquisitie van nieuwe (strategische) partners.

Sinds 1886 is Verstegen Spices & Sauces een familiebedrijf met inmiddels de vierde generatie aan het roer. Wereldwijd worden de kruiden en specerijen ingekocht, daarbij kiest Versetegen alleen voor de beste kwaliteit! Op de locatie in Rotterdam zijn momenteel ruim 550 medewerkers werkzaam. De informele cultuur kenmerkt zich door gedrevenheid en innovatiedrang. Samenwerken, ondernemerschap, no-nonsense, kwaliteit en duurzaamheid vormen de kern van onze organisatie. We zijn trots op onze oorsprong en op de ontwikkeling naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin onze kinderen en generaties na hen kunnen leven in een wereld waarin er voldoende gezond en duurzaam voedsel is voor iedereen.

Wij werven inclusief, divers en zijn gericht op jouw talent en passie. Want ook dat is duurzaam.

Jouw uitdaging:

• Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, verbreden en verdiepen van business bij bestaande (key) accounts door het genereren van op maat gemaakte oplossingen
• Ontwikkelen, onderbouwen en realiseren van (strategische) accountplannen en deze vertalen naar concrete acties
• Is eerste aanspreekpunt voor de toegewezen (key) accounts en brengt de verschillende disciplines van de klant en Verstegen bij elkaar
• Creëren van kansen en mogelijkheden bij nieuwe (internationale) partners
• Adviseren van partners over trends en de laatste markt- en productontwikkelingen
• Doorzien van conflicterende belangen en creëren van oplossingen die passen binnen het commercieel beleid
• Commerciële afspraken maken m.b.t. prijzen en condities
• Rapporteren aan de Sales Manager Industrie.

Jouw profiel
• Heeft hbo werk- en denkniveau, opleiding Commerciële Economie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar
• Relevante ervaring als Key Accountmanager in de foodsector, bij voorkeur in B2B-markten
• Kennis van de vis, vega en/of AGF-markt is een pre
• Is analytisch sterk, denkt strategisch en weet salesdata functioneel om te zetten in acties
• Houdt overzicht in complexe salestrajecten en houdt hierbij rekening met de verschillende belangen
• Relatiemanager die bestaande klanten weet te binden en nieuwe partners weet aan te trekken
• Persoonlijke vaardigheden: ondernemend, overtuigend, verbinder, werkt zelfstandig en planmatig, oplossingsgericht en no-nonsense.

Sfeer proeven

Hoe is het om bij Verstegen te werken?

Reactie

Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie verzoeken wij je contact op te nemen met Annemarie van den Bos, telefoon: 0317-468686 / 06-53310126 of te solliciteren via onze website www.dupp.nl, dan wel jouw reactie te e-mailen naar info@dupp.nl. Fijn om vooraf te weten: in de procedure is een persoonlijke drijfveren-vragenlijst opgenomen die we met elkaar bespreken.

Verstegen Spices & Sauces B.V heeft voor deze vacature DUPP geselecteerd als enige recruitmentpartner.