Machine Operator - Verstegen Spices & Sauces

Machine Operator

Verstegen Spices & Sauces is een smaakmakende producent van o.a. kruiden(mixen), specerijen, sauzen, marinades en grondstoffen. Deze organisatie met ruim 450 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland is zowel trots op haar oorsprong als enorm in ontwikkeling.

Neem een kijkje bij Verstegen

Bij Verstegen maken we de lekkerste producten met ruim 450 medewerkers. Met ieder zijn kennis en ervaring bewaken we de kwaliteit. Door gebruik te maken van duurzame projecten, zoals blockchain-technologie en voedselbossen, kunnen we in de toekomst deze kwaliteit behouden. Daarnaast maken we gebruik van kwaliteitscontroles en testen we alles zorgvuldig. Hierdoor zorgen we ervoor dat de kwaliteit en smaak van al onze producten behouden blijven.

Waar zijn wij naar op zoek?

Om onze Verpakafdelingen te versterken zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste, fulltime (37,5 uur per week) Machine Operator.

Je komt te werken op één van onze verpakafdelingen, waar onze droge mengsels verpakt worden. Op deze afdeling ben je verantwoordelijk voor het juist afstellen en draaien van de productielijn of verpakmachine. Je lost kleine storingen op en bouwt de machine om als dit nodig is. Daarnaast is het schoonhouden van de machine en de werkplek een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Samen met de collega’s aan de lijn ben je verantwoordelijk voor een top resultaat waarbij je nooit afbreuk doet aan de kwaliteit.

Heb je ervaring in het werken met productielijnen en kun je ingezet worden bij verschillende machines, dan is de kans groot dat je door kunt groeien naar Allround Machine Operator.

Om deze functie tot een succes te maken heb je een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel en –besef. Je werkt graag samen met anderen en kunt goed omgaan met het geven en ontvangen van feedback. Omdat je in deze functie ook strikte (voedselveiligheids-)regels en procedures moet volgen is het belangrijk dat je netjes en precies werkt én dat je gewend bent aan het bijhouden van administratieve gegevens. Dit gebeurt voornamelijk digitaal, dus het werken met pc’s en tablets is geen probleem voor jou.

Tot slot werk je in een ploegendienst waarbij je ook ’s nachts moet werken, maar in het weekend vrij bent. En natuurlijk hoort af en toe overwerken er gewoon bij.

Herken je je ook in het profiel?

- Je hebt een MBO-opleiding gevolgd, bij voorkeur in de richting Voeding & Techniek of Productie & Techniek.
- Je hebt hart voor onze business en met een gezonde ambitie weet je wat belangrijk is!
- Samen ga je voor het beste plan, kom je met de beste oplossing en vier je het succes.
- Je denkt mee en doet mee – hands-on, gedreven, creatief en met humor.


We bieden je een verantwoordelijke en zelfstandige functie met een doel en een omgeving waarin je je ook on-the-job ontwikkelt. Een marktconform salaris met uitzicht op een vast dienstverband en een goede werk/privébalans is het uitgangspunt.

Solliciteer nu!

Heb je interesse in deze functie? Schrijf dan een motivatiebrief waarin jij laat weten waarom deze functie jou op het lijf geschreven is.
Stuur jouw motivatiebrief samen met je cv naar teamhr@verstegen.nl.

Screening maakt onderdeel uit van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.