Wij zijn op zoek naar een Marketeer Food & Fresh (fulltime 37,5 uur)

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf, sinds 1886, met de vierde generatie aan het roer. We staan voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en er werken ruim 550 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland. Samenwerken, ondernemerschap, no-nonsense, kwaliteit en duurzaamheid vormen de kern van onze organisatie. We zijn trots op onze oorsprong en op de ontwikkeling naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin onze kinderen en generaties na hen kunnen leven in een wereld waarin er voldoende gezond en duurzaam voedsel is voor iedereen. Doe mee!

Wij werven inclusief en divers en zijn daarom gericht op jouw talent en passie. Want ook dat is duurzaam.

Image-block

Deze functie bij Verstegen

Jouw missie: dankzij marketing klanten blijven inspireren.

Toegevoegde waarde. Kwaliteit, innovatie, service. Een frisse blik op marketing. Een aantal kernwoorden waarop je je talent kan inzetten. Hoe geef je de klanten de inspiratie die nodig is voor duurzame winstgevende groei als ondernemer? Als foodie weet je wat er speelt in de markt en weet dit te vertalen naar onze klanten. Uiteindelijk gaat het om het realiseren van een duurzame winstgevende groei. Voor iedereen. Dat is pas echt een uitdaging. Jouw uitdaging.

 

 

 

 

 

 

Image-block

Jouw baan

Voor een Marketeer die toe is aan een nieuwe stap zijn er volop aantrekkelijke elementen. Je bent werkzaam bij een gerenommeerd merk. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid om klanten te binden en te boeien. Je werkt samen met een leuk team en andere afdelingen. Deze rol vraagt om iemand met enthousiasme en een frisse blik. En je bent nooit uitgeleerd. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Ben jij de collega die hier enthousiast van wordt?

 

Image-block

Jouw uitdaging:

 • Uitvoeren van markt- en doelgroep analyse: ondersteuning bieden bij het uitvoeren van marktonderzoek om inzicht te krijgen in de behoeften, verwachtingen en trends in het fresh- en foodservicekanaal. Het verzamelen en analyseren van gegevens over concurrentie, consumentengedrag en markttrends om de brandmanager te helpen bij het ontwikkelen van effectieve strategieën.
 • Ontwikkelen van marketingmaterialen: assisteren bij het creëren van diverse marketingmaterialen zoals advertenties, brochures, POS-materialen, in lijn met de merkidentiteit en richtlijnen.
 • Coördinatie van campagnes: ondersteunen bij de planning, implementatie en evaluatie van marketingcampagnes, zowel online als offline. Dit omvat het coördineren met externe partijen zoals mediabureaus, reclamebureaus, influencers, om ervoor te zorgen dat de campagnes effectief en consistent zijn met de merkstrategie.
 • Zorgdragen voor een optimale uitwerking van het Verstegen Professional merk op beurzen, events en trade activiteiten.
 • Beheren, onderhouden en optimaliseren van de online platformen: het in kaart brengen van de optimale klantreis voor de professionele eindgebruiker. Meedenken over de juiste inzet van de digitale touchpoints voor het laden van het Verstegen merk.
 • Budgetbeheer: ondersteunen bij het beheer van het marketingbudget door uitgaven te volgen, budgetten toe te wijzen aan verschillende activiteiten en kosten te bewaken om ervoor te zorgen dat campagnes binnen het vastgestelde budget blijven.
 • Samenwerken met verschillende interne afdelingen zoals corporate, sales, category development, en productmanagement om de uitvoering van marketingstrategieën te integreren en te optimaliseren. Dit omvat het communiceren van campagneplannen, het verkrijgen van input en het afstemmen van activiteiten.
 • Ondersteunen bij innovatie: bijdragen aan het identificeren van nieuwe productontwikkelingsmogelijkheden en het voorstellen van innovatieve marketinginitiatieven. Dit kan het uitvoeren van marktonderzoek, het evalueren van concurrentie en het voorstellen van nieuwe ideeën omvatten.

Image-block

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring in de richting van Marketing en minstens 1 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie – in de foodbranche is een pré.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en Engels. Je beheerst de gebruikelijke Microsoft Office toepassingen.
 • Je hebt meer dan belangstellende affiniteit met duurzaamheid en brengt die ook bij Verstegen tot leven.
 • Je bent een stressbestendige teamspeler: analytisch sterk, creatief, doorzettingsvermogen en flexibel weet je in te spelen op de situatie.
 • Je wilt bijdragen aan het verder professionaliseren van de organisatie en jezelf. Jij bent klaar om jouw talent naar een excellent niveau te tillen en je verder te ontwikkelen.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Image-block

Wat wij bieden

 • Dit is een verantwoordelijke functie in een bijzonder familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Jij kunt hier echt iets bijdragen en zelf ook verder groeien. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk.
 • Het salaris is passend bij je ervaring en opleiding en ligt tussen de € 3.000,- en € 3.500,- bruto per maand op basis van een 37,5 urige werkweek.
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed, met 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om tien extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, fietsplan, laptop, inhouse bedrijfsfitness met korting en korting op het assortiment van Verstegen.

Image-block

Jouw team

Je krijgt een plek in het Marketing & Innovatie team, dat bestaat uit 10 collega’s. We werken op een professionele en informele manier met elkaar en met de verschillende teams binnen de organisatie samen. Onze directe communicatie, het snelle schakelen en een dosis humor is iets wat bij je past.

Image-block

Zullen we kennismaken?

Is je interesse gewekt? We willen heel graag weten wie jij bent. Stuur een motivatiebrief en je cv naar werkenbij@verstegen.nl. Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of ons bedrijf? Bel of mail gerust met Femke Chatrer, Manager Marketing & Innovatie via 06-20029927 of fvandeklundert@verstegen.nl. Fijn om vooraf te weten: in de procedure is een persoonlijke drijfveren-vragenlijst opgenomen die we met elkaar bespreken.

✉️ werkenbij@verstegen.nl ✉️  fvandeklundert@verstegen.nl

Deel deze vacature: