(Online) Marketing stagiaire - Verstegen Spices & Sauces

(Online) Marketing stagiaire

Verstegen Spices & Sauces staat voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. Voor duurzaamheid, kwaliteit en grenzeloze service omdat de klant centraal staat en er maar één soort kwaliteit is: de allerbeste. Want alleen met de beste kwaliteit kun je de mooiste smaken, de lekkerste producten en de bijzonderste concepten creëren. Deze beste kwaliteit begint bij de oorsprong. Dáár waar de mooiste ingrediënten te vinden zijn. Hier werken we samen met lokale boeren aan de puurste kruiden en specerijen. Vanaf hier hebben we alles in eigen hand. Van transport tot zelf malen en veilig verwerken. Dat doen we al sinds 1886 als familiebedrijf, met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Deze organisatie met ruim 450 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland is zowel trots op haar oorsprong als op de ontwikkelingen naar een duurzame toekomst.

Neem een kijkje bij Verstegen

Bij Verstegen maken we de lekkerste producten met ruim 450 medewerkers. Met ieder zijn kennis en ervaring bewaken we de kwaliteit. Door gebruik te maken van duurzame projecten, zoals blockchain-technologie en voedselbossen, kunnen we in de toekomst deze kwaliteit behouden. Daarnaast maken we gebruik van kwaliteitscontroles en testen we alles zorgvuldig. Hierdoor zorgen we ervoor dat de kwaliteit en smaak van al onze producten behouden blijven.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage bij Verstegen krijg je de mogelijkheid om alle onderdelen van het (online) marketing vak zelf te ervaren en relevante kennis op te doen in de food branche. Hier krijg je de smaak te pakken! Je helpt mee om de zichtbaarheid van Verstegen op het online vlak te vergroten.

Ben jij creatief en ondernemend en heb je een passie voor marketing? Dan zijn we op zoek naar jou! Je mag zelfstandig meedraaien in ons team. Uiteraard krijg je begeleiding en leren we je alle ins en outs van onze kruiden en specerijen kennen.

Wat zijn jouw belangrijkste verantwoordelijkheden?

Als stagiair ga je onder andere aan de slag met:


 • Het schrijven van SEO teksten en andere online content;

 • Het opmaken van nieuwsbrieven in Mailchimp;

 • Uitbreiden en optimaliseren van onze marketingkanalen, zowel online als offline;

 • Benchmark onderzoek voor verschillende B2B projecten;

 • Ondersteunende taken voor Marketing-, Productmanagers en Webshop;

 • Het uitvoeren van trend- en marktonderzoeken.

Wat breng jij mee?

Je hebt affiniteit met (online) marketing en de foodbranche. Verder ben je goed in het schrijven van teksten en werk je gestructureerd. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv:


 • HBO (in) opleiding op het gebied van marketing, communicatie, (multi)media;

 • Goede communicatieve vaardigheden;

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 • Affiniteit met online marketing en communicatie.

 • Basiskennis van Adobe Photoshop is een pré.


Je bent beschikbaar voor 4 tot 6 maanden én je hebt nog genoeg ruimte over voor kruiden en specerijen in jouw keukenkastje!

Wat kun je van ons verwachten?

Samen met de marketing collega’s werk je aan het optimaliseren van de verschillende processen. We werken op een professionele en informele manier met elkaar samen en hebben veel onderling contact met de verschillende teams binnen de organisatie. We schakelen snel en houden van een directe manier van communiceren, met natuurlijk een vleugje pit en humor! Bij Verstegen kun je jezelf zijn en krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Ook krijg je:


 • Een laptop van Verstegen

 • Passende stage- en reiskostenvergoeding

 • Een leerzame stageplek waar je jezelf kunt ontwikkelen


Op basis van jouw cv en motivatiebrief maken we een selectie voor een kennismakingsgesprek. Daaruit blijkt of we samen tot een goede match komen. We kijken ernaar uit!

Weet jij hoe je content zo moet schrijven dat het de doelgroep activeert én heb je de skills om jezelf te ontwikkelen op marketinggebied in de breedste zin van het woord? Solliciteer dan op deze leuke en afwisselende stage. Stuur jouw cv en motivatiebrief naar werkenbij@verstegen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.