Medewerker Goederenontvangst - Verstegen Algemeen

Medewerker Goederenontvangst

Verstegen Spices & Sauces staat voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. Voor duurzaamheid, kwaliteit en grenzeloze service omdat de klant centraal staat en er maar één soort kwaliteit is: de allerbeste. Want alleen met de beste kwaliteit kun je de mooiste smaken, de lekkerste producten en de bijzonderste concepten creëren. Deze beste kwaliteit begint bij de oorsprong. Dáár waar de mooiste ingrediënten te vinden zijn. Hier werken we samen met lokale boeren aan de puurste kruiden en specerijen. Vanaf hier hebben we alles in eigen hand. Van transport tot zelf malen en veilig verwerken. Dat doen we al sinds 1886 als familiebedrijf, met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Deze organisatie met ruim 450 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland is zowel trots op haar oorsprong als op de ontwikkelingen naar een duurzame toekomst.

Neem een kijkje bij Verstegen

Bij Verstegen maken we de lekkerste producten met ruim 450 medewerkers. Met ieder zijn kennis en ervaring bewaken we de kwaliteit. Door gebruik te maken van duurzame projecten, zoals blockchain-technologie en voedselbossen, kunnen we in de toekomst deze kwaliteit behouden. Daarnaast maken we gebruik van kwaliteitscontroles en testen we alles zorgvuldig. Hierdoor zorgen we ervoor dat de kwaliteit en smaak van al onze producten behouden blijven.

Wat ga je doen?

In de functie van Medewerker Goederenontvangst zorg je er met jouw enthousiaste collega’s voor dat de voorraden die worden geleverd zorgvuldig en netjes worden opgeslagen in ons magazijn. Ook lever je de goederen uit naar de afdeling waar deze nodig zijn. Dit doe je door vrachtwagens in- en uit te laden, de grondstoffen in de aangewezen magazijnstelling te plaatsen of juist uit de stelling de halen en naar de gewenste locatie te brengen. Ook ben je afwisselend werkzaam bij het tussenmagazijn van onze afdeling Sauzen. Hier zet je onze eindproducten klaar om uitgeleverd te worden naar ons distributiecentrum in de Spaanse Polder. Deze werkzaamheden voer je uit met behulp van een hef- of reachtruck.


Naast deze hoofdtaken heeft het team nog een aantal andere verantwoordelijkheden; Samen beheer je onze milieustraat en word je afwisselend ingezet bij onze wasplaats waar de retour gekomen verpakkingsmaterialen, zoals containers en pallets, worden schoongemaakt.

Herken je jezelf in dit profiel?

Het voorraadbeheer en de in- en uitlevering van onze grondstoffen is een cruciaal onderdeel van onze productie. Dat vraagt om medewerkers die kennis hebben van logistieke processen en warehousing. Je begrijpt dat snelheid en zorgvuldigheid hand in hand moet gaan. Wij zijn op zoek naar een enthousiast persoon die van aanpakken houdt. Je bent allround inzetbaar op de verschillende werkzaamheden en werkt afwisselend in de ochtend- en de avondploeg. Je vindt het leuk om deel uit te maken van een hecht team en om samen resultaten te behalen. Jouw flexibiliteit zet je om in een positieve en frisse blik op de werkzaamheden.

Kortom, je bent:


  • Flexibel, vitaal en zelfstandig

  • Je bent een échte allrounder in jouw vakgebied. Je snapt het belang van je werk en handelt hiernaar; flexibel als het kan, standvastig als het moet – heel stressbestendig

  • Je hebt de energie om tot het gaatje te gaan als het nodig is en je werkt netjes

  • Het werk wordt uitgevoerd in twee ploegendiensten en soms wordt van je gevraagd om (ook op zaterdag) over te werken. Dat is voor jou geen probleem.

Waar zijn wij naar op zoek?

Voor deze rol zijn wij op zoek naar een kandidaat met de volgende eisen:


  • Afgeronde MBO-opleiding op MBO2 niveau, bij voorkeur in de logistiek of warehousing

  • Je bent in het bezit van een geldig Heftruck- en Reachtruckcertificaat, dit is een vereiste

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring (na behalen van je diploma)

  • Je spreekt en schrijft goed in het Nederlands.

  • Je kunt omgaan met geautomatiseerde systemen.

Wat biedt Verstegen jou?

Je krijgt een plekje bij Team Goederenontvangst. We werken op een professionele en informele manier met elkaar. We bieden je een verantwoordelijke en zelfstandige functie met ‘never a dull moment’. In een omgeving waarin je je ook on-the-job ontwikkelt in deze rol. Een marktconform salaris met uitzicht op een vast dienstverband en een goede werk/privébalans is het uitgangspunt.

Zie jij jezelf al werken bij Verstegen en heb je zin om de handen uit de mouwen te steken? Stuur dan snel je cv en motivatiebrief naar teamhr@verstegen.nl.

Solliciteer nu!

Heb je interesse in deze functie? Schrijf dan een motivatiebrief waarin jij laat weten waarom deze functie jou op het lijf geschreven is.
Stuur jouw motivatiebrief samen met je cv naar teamhr@verstegen.nl.

Screening maakt onderdeel uit van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.