Project Coördinator Emballage - Verstegen Algemeen

Project Coördinator Emballage

Verstegen Spices & Sauces staat voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. Voor duurzaamheid, kwaliteit en grenzeloze service omdat de klant centraal staat en er maar één soort kwaliteit is: de allerbeste. Want alleen met de beste kwaliteit kun je de mooiste smaken, de lekkerste producten en de bijzonderste concepten creëren. Deze beste kwaliteit begint bij de oorsprong. Dáár waar de mooiste ingrediënten te vinden zijn. Hier werken we samen met lokale boeren aan de puurste kruiden en specerijen. Vanaf hier hebben we alles in eigen hand. Van transport tot zelf malen en veilig verwerken. Dat doen we al sinds 1886 als familiebedrijf, met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Deze organisatie met ruim 450 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland is zowel trots op haar oorsprong als op de ontwikkelingen naar een duurzame toekomst.

Neem een kijkje bij Verstegen

Bij Verstegen maken we de lekkerste producten met ruim 450 medewerkers. Met ieder zijn kennis en ervaring bewaken we de kwaliteit. Door gebruik te maken van duurzame projecten, zoals blockchain-technologie en voedselbossen, kunnen we in de toekomst deze kwaliteit behouden. Daarnaast maken we gebruik van kwaliteitscontroles en testen we alles zorgvuldig. Hierdoor zorgen we ervoor dat de kwaliteit en smaak van al onze producten behouden blijven.

De functie

Als Projectcoördinator Emballage ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de totale emballagestroom bij Verstegen, de klanten, leveranciers en co packers zodat het proces gestroomlijnd loopt tegen de laagste kosten en waar klanten en medewerkers fijn mee kunnen werken.

Belangrijkste verantwoordelijkheden


  • Verbeteren huidige werkwijze en proces en nieuwe emballage projecten opzetten zodat de klanten tevreden zijn en de interne doorstroom goed loopt en er kostenbesparingen plaatsvinden. Voorstellen maken voor de aanschaf van diverse soorten emballage zoals kooien, exportboxen.

  • Opzetten, uitvoeren en optimaliseren van procedures emballage, waaronder o.a. het doen van bestellingen van verschillende soorten emballage, beheer door co packers, registratie statiegeldartikelen, afsluiten, beheren en afkopen van emballagecontracten, inplannen wasbeurten, etc..

  • Opzetten en uitvoeren van een controlesysteem voor emballage-retouren (bijvoorbeeld fysieke staat/schade/etc.). Zorgdragen voor het repareren of uit verhuur halen van kapotte emballage is hiervan een onderdeel. Afspraken maken met de klanten en zorgen voor oplossingen bij excessen. Je bent hierin het eerste aanspreekpunt en coördinator binnen de organisatie.

  • Verantwoordelijk voor het emballage budget.

Herken je jezelf in dit profiel?


  • Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Logistiek.

  • Minstens 1 jaar ervaring.

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

  • Ervaring met diverse datasystemen en expert in Excel.

  • Je bent een stressbestendige teamspeler: analytisch sterk, doorzettingsvermogen en flexibiliteit en wil bijdragen aan het verder professionaliseren van de organisatie en jezelf.

Waar kom je terecht bij Verstegen?

Je krijgt een plek in het logistiek team, dat in totaliteit bestaat uit 4 collega’s. We werken op een professionele en informele manier met elkaar en met de verschillende teams binnen de organisatie samen. Onze directe communicatie, het snelle schakelen en een dosis humor is iets wat bij je past. We bieden je een verantwoordelijke functie in een bijzonder familiebedrijf in ontwikkeling. Daarnaast bieden we een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteer nu!

Heb je interesse in deze functie? Schrijf dan een motivatiebrief waarin jij laat weten waarom deze functie jou op het lijf geschreven is.
Stuur jouw motivatiebrief samen met je cv naar teamhr@verstegen.nl.

Screening maakt onderdeel uit van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.