Storings/onderhouds monteur - Verstegen Spices & Sauces

Storings/onderhouds monteur

Ervaren storings- en/of onderhoudsmonteurs met MBO werk- en denkniveau (WTB/elektro) kunnen zich bij ons uitleven om mee te bouwen aan het ontwikkelen van storingen naar duurzaam en preventief onderhoud. Heb jij ervaring of affiniteit met productielijnen in de voeding en bijhorende voedselveiligheid? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken!

Deze functie bij Verstegen

Kwaliteit, Innovatie, Service. De beste oplossing. Het robuust maken van de machinerie. Je signaleert storingsontwikkelingen en verbeterkansen en speelt daarop in. Uiteindelijk gaat het om het realiseren van een duurzaam onderhouden fabriek. Voor iedereen. Dat is pas echt een uitdaging. Jouw uitdaging.

Bekijk volledige vacature

Sfeer proeven

Hoe is het om bij Verstegen te werken?

Zullen we kennismaken?

Is je interesse gewekt? We willen heel graag weten wie jij bent. Stuur een motivatiebrief en je cv naar onze HR afdeling! Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of ons bedrijf? Mail gerust met Paul Beukema, onze Manager Technische Dienst. Misschien fijn om vooraf te weten: in de procedure is een persoonlijke drijfveren-vragenlijst opgenomen die we met elkaar bespreken.

✉️ werkenbij@verstegen.nl
✉️ pbeukema@verstegen.nl