Wij zijn op zoek naar een Tactisch inkoper met een duurzame drive (fulltime 37,5 uur)

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf, sinds 1886, met de vierde generatie aan het roer. We staan voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en er werken ruim 550 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland. Samenwerken, ondernemerschap, no-nonsense, kwaliteit en duurzaamheid vormen de kern van onze organisatie. We zijn trots op onze oorsprong en op de ontwikkeling naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin onze kinderen en generaties na hen kunnen leven in een wereld waarin er voldoende gezond en duurzaam voedsel is voor iedereen. Doe mee!

Wij werven inclusief en divers en zijn daarom gericht op jouw talent en passie. Want ook dat is duurzaam.

Image-block

Deze functie bij Verstegen

Jouw missie als Tactisch Inkoper: duurzame inkoop van kruiden en specerijen, verpakkingen en diensten.

Een breed pakket. Goede relaties met leveranciers opbouwen. Toegevoegde waarde. Kwaliteit, innovatie, service. Groeien naar inkoopvolwassenheid en centralisatie van inkoopactiviteiten. Een aantal kernwoorden waarop je je talent kan inzetten. Uiteindelijk gaat het om het realiseren van een duurzame winstgevende groei. Voor iedereen. Dat is pas echt een uitdaging. Jouw uitdaging.

Voor een breed georiënteerde inkoper zijn er volop aantrekkelijke elementen. Je bent werkzaam bij een gerenommeerd merk. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid voor het verduurzamen van de keten van inkoop. Je werkt samen met een leuk team en andere afdelingen. Deze rol vraagt om iemand met ervaring en doortastendheid. En je bent nooit uitgeleerd. Ben jij de collega die hier enthousiast van wordt?

 

 

 

 

 

 

Image-block

Ligt jouw uitdaging in lijn met onze duurzame ambities?

Bij Verstegen hebben we ambitieuze duurzame ambities. Als voorbeeld: onze verpakkingen zijn 100% circulair of bio based in 2035. Wij beperken het verpakkingsmateriaal waar wij onze producten in kopen en verkopen tot een absoluut minimum. Daarnaast hebben wij de ambitie dat in 2035 100% van onze ketenpartners Net-Zero is. In samenwerking met de afdelingen Product Development en Product Management, zal jij je met deze ambities bezig houden door vraagstukken vanuit inkoop te beantwoorden.

Uiteraard horen de “normale” werkzaamheden ook bij de functie:

 • Meervoudige balancerende prijsonderhandelingen met het oog op fair pricing en het reduceren van de inkoopkosten om concurrerend te blijven;
 • Het zorgdragen voor een efficiënt leveranciersportfolio en inkoop centraliseren en coördineren van inkoop van diensten; het juiste artikel/dienst wordt bij de juiste leverancier met de juiste condities in huis gehaald. Jij stelt hiervoor een inkoopplan op.
 • Het verkleinen van de risico’s en zorgdragen voor de continuïteit; de risico’s worden in kaart gebracht. Er wordt preventief gehandeld en hiermee geanticipeerd op de uitwerking van onvoorziene gebeurtenissen zodat we onze beloftes naar onze klanten kunnen waarmaken.

 

 

Image-block

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring en minstens 5 jaar ervaring in een brede inkopersrol.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en Engels. Je beheerst de gebruikelijke Microsoft Office toepassingen.
 • Je hebt meer dan belangstellende affiniteit met duurzaamheid en brengt die ook bij Verstegen tot leven.
 • Je bent een doorpakker: analytisch sterk en flexibel weet je in te spelen op de situatie. Als stressbestendige teamspeler weet je samen tot een oplossing te komen.
 • Je wilt bijdragen aan het verder professionaliseren van de organisatie en jezelf. Jij bent klaar om jouw talent naar een excellent niveau te tillen en je verder te ontwikkelen.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Image-block

Wat wij bieden:

 • Dit is een verantwoordelijke functie in een bijzonder familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Jij kunt hier echt iets bijdragen en zelf ook verder groeien. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk.
 • Het salaris is passend bij je ervaring en opleiding en ligt tussen de € 3.800,- en € 4.500,- bruto per maand op basis van een 37,5 urige werkweek.
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed, met 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om tien extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, vaste eindejaarsuitkering, fietsplan, laptop van de zaak, vitaliteitscoach, inhouse bedrijfsfitness met korting en korting op het assortiment van Verstegen.
 • Respect, ook voor je werk/privébalans, vinden we belangrijk.

Image-block

Jouw team

Je krijgt een plek in het Inkoopteam, dat in totaliteit bestaat uit 9 collega’s. We werken op een professionele en informele manier met elkaar en met de verschillende teams binnen de organisatie samen. Onze directe communicatie, het snelle schakelen en een dosis humor is iets wat bij je past.

Image-block

Zullen we kennismaken?

Is je interesse gewekt? We willen heel graag weten wie jij bent. Stuur een motivatiebrief en je cv naar werkenbij@verstegen.nl. Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of ons bedrijf? Bel of mail gerust met Peter van Rossem, Manager Inkoop: 06 – 23656846 of pvanrossem@verstegen.nl. Fijn om vooraf te weten: in de procedure is een persoonlijke drijfveren-vragenlijst opgenomen die we met elkaar bespreken.

✉️ werkenbij@verstegen.nl ✉️  pvanrossem@verstegen.nl

Deel deze vacature: