Tactisch Inkoper Verpakkingen - Verstegen Spices & Sauces

Wij zijn op zoek naar een Tactisch Inkoper Verpakkingen

Speel jij in op trends in de markt en de wensen van onze klanten? Ben je een teamplayer met veel passie en drive?  Dan ben jij de nieuwe collega waar we naar op zoek zijn!

Deze functie bij Verstegen

Als Tactisch Inkoper ben je verantwoordelijk voor het tijdig inkopen van verpakkingen; verpakkingen die duurzaam zijn, die onze branding ondersteunen en onze producten beschermen zodat de smaak zo optimaal mogelijk bewaard blijft. En verpakkingen die aansluiten bij onze productie zodat deze door kan blijven gaan om onze klanten op tijd te voorzien van hun bestellingen. Wij houden onze ketens zo kort mogelijk. Je koopt in bij diverse leveranciers en bouwt een duurzame relatie op met deze strategische partners waarbij de beste kwaliteit één van de criteria is.

Bekijk volledige vacature

Sfeer proeven

Hoe is het om bij Verstegen te werken?

Zullen we kennismaken?

Is je interesse gewekt? We willen heel graag weten wie jij bent. Stuur een motivatiebrief en je cv naar onze HR afdeling! Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of ons bedrijf? Bel gerust met Peter van Rossem, Manager Inkoop. Misschien fijn om vooraf te weten: in de sollicitatieprocedure is een persoonlijkheidsvragenlijst opgenomen.

✉️ werkenbij@verstegen.nl
☎️ Peter van Rossem, +31102455190