Technisch Applicatie Specialist - Verstegen Spices & Sauces

Technisch Applicatie Specialist

Verstegen Spices & Sauces staat voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. Voor duurzaamheid, kwaliteit en grenzeloze service omdat de klant centraal staat en er maar één soort kwaliteit is: de allerbeste. Want alleen met de beste kwaliteit kun je de mooiste smaken, de lekkerste producten en de bijzonderste concepten creëren. Deze beste kwaliteit begint bij de oorsprong. Dáár waar de mooiste ingrediënten te vinden zijn. Hier werken we samen met lokale boeren aan de puurste kruiden en specerijen. Vanaf hier hebben we alles in eigen hand. Van transport tot zelf malen en veilig verwerken. Dat doen we al sinds 1886 als familiebedrijf, met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Deze organisatie met ruim 450 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland is zowel trots op haar oorsprong als op de ontwikkelingen naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin onze kinderen en generaties na hen kunnen leven in een wereld waarin er voldoende gezond en duurzaam voedsel is voor iedereen.

Om ons ICT team te versterken zijn we op zoek naar een Technisch Applicatie Specialist (37,5 uur).

Neem een kijkje bij Verstegen

Bij Verstegen maken we de lekkerste producten met ruim 450 medewerkers. Met ieder zijn kennis en ervaring bewaken we de kwaliteit. Door gebruik te maken van duurzame projecten, zoals blockchain-technologie en voedselbossen, kunnen we in de toekomst deze kwaliteit behouden. Daarnaast maken we gebruik van kwaliteitscontroles en testen we alles zorgvuldig. Hierdoor zorgen we ervoor dat de kwaliteit en smaak van al onze producten behouden blijven.

Over deze functie

Als Technisch Applicatie Specialist ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van de technische koppelingen tussen diverse applicaties. Je bent een vraagbaak voor collega’s en vertaalt hun wensen naar handige IT oplossingen.

De belangrijkste taken zijn:


 • Het operationeel (onder)houden van onze diverse applicaties en omgevingen zoals Infor M3

 • Installeren en configureren van nieuwe applicaties en omgevingen en meedoen aan diverse uitdagende projecten

 • Beheer en gebruik van monitoring tools en het uitzoeken van issues op basis analyse en logs

 • Oplossen van issues, alleen of samen met het development team

 • Documentatie opstellen en onderhouden

 • Testen van applicaties en de koppelingen en het coördineren van wijzigingen

 • Aanspreekpunt zijn voor en regelmatig overleg met functioneel beheerders, key-user over issues en wijzigingen


In deze functie ben jij doortastend en bewaakt de kwaliteit en continuïteit van onze applicaties. Jij hebt verstand van Microsoft, SQL server, .NET omgevingen en bent in staat snel de oorzaak van verstoringen te vinden en te verhelpen. Jij vormt de spil tussen Business en ICT. In je werk zoek je een combinatie van inhoudelijke projecten en hands-on werkzaamheden. Daarbij vind je het leuk om zowel met functioneel beheerders, key-users als ontwikkelaars te communiceren. Je denkt service- en oplossingsgericht en staat altijd klaar voor ‘jouw klant’.

Verder heb je:

 • Aantoonbaar HBO denk- en werkniveau en minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

 • Kennis en ervaring met SQL Server en SQL Server Reporting Server

 • BI (Business Intelligence) is één van je interessegebieden

 • Een enorme pré als je kennis en ervaring hebt met: Website- en cloud technologieën, Infor M3, Power BI, .Net en Microsoft Dynamics

Herken je je ook in het persoonlijk profiel?


 • Typerend is je (Rotterdamse) hands-on mentaliteit: schouders eronder en mouwen opstropen. Je denkt mee en doet mee voor ’t grotere geheel – gedreven, creatief en met humor!

 • Je bent een echte teamplayer, werkt graag samen in jouw team, maar zeker ook met onze andere afdelingen. Jouw positieve uitstraling en insteek moedigt anderen aan.

 • Ook onder druk blijf je nauwkeurig en kritisch.

 • Je denkt steeds één stap verder om ons applicatielandschap te verbeteren. Daarin ben je realistisch en zoekt tegelijkertijd naar mogelijkheden om het toch voor elkaar te krijgen.


We bieden je een verantwoordelijke en zelfstandige functie waarbij voldoende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden zijn. In het kader van ontwikkeling krijg je de ruimte om meer complexe technische problemen op te lossen naarmate je meer ervaring hebt opgedaan.

En niet onbelangrijk: jij draagt actief bij aan de toegevoegde waarde van Verstegen: in smaak en beleving, voor nu en voor de toekomst. Hierbij speelt onze missie en visie op duurzaamheid een belangrijke rol.

Waar kom je terecht bij Verstegen?

Je krijgt een plek in het ICT team, dat in totaliteit bestaat uit Systeem en Netwerkbeheerders, Functioneel Applicatiebeheerders, Ontwikkelaars en Servicedesk medewerkers. We werken op een professionele en informele manier met elkaar en met de verschillende teams binnen de organisatie samen. Onze directe communicatie, het snelle schakelen en een dosis humor is iets wat bij je past. We bieden je een verantwoordelijke functie in een bijzonder familiebedrijf in ontwikkeling.

Daarnaast bieden we een prima salaris met uitzicht op een vast dienstverband, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals:


 • Flexibele werktijden

 • In-house bedrijfsfitness

 • Fietsenplan ééns per 3 jaar

 • 24,5 vakantiedagen, met 3 bonusdagen als je niet ziek bent!

 • De mogelijkheid om 10 extra vakantiedagen te kopen

 • Standaard 20% korting op het gehele assortiment van Verstegen

 • Meeromzetbonus

 • Pensioenregeling

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Solliciteren

Op basis van jouw cv en motivatiebrief maken we een selectie voor een kennismakingsgesprek. Als deze positief is stemmen we af hoe we samen tot een goede match komen. In het proces is een persoonlijkheidsvragenlijst opgenomen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Weet je hoe je ICT next level brengt én heb je de skills om je verder te ontwikkelen? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar ✉️werkenbij@verstegen.nl. We horen graag van je!

Screening kan onderdeel uitmaken van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.