Technisch Applicatiebeheerder - Verstegen Algemeen

Technisch Applicatiebeheerder

Verstegen Spices & Sauces staat voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. Voor duurzaamheid, kwaliteit en grenzeloze service omdat de klant centraal staat en er maar één soort kwaliteit is: de allerbeste. Want alleen met de beste kwaliteit kun je de mooiste smaken, de lekkerste producten en de bijzonderste concepten creëren. Deze beste kwaliteit begint bij de oorsprong. Dáár waar de mooiste ingrediënten te vinden zijn. Hier werken we samen met lokale boeren aan de puurste kruiden en specerijen. Vanaf hier hebben we alles in eigen hand. Van transport tot zelf malen en veilig verwerken. Dat doen we al sinds 1886 als familiebedrijf, met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Deze organisatie met ruim 450 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland is zowel trots op haar oorsprong als op de ontwikkelingen naar een duurzame toekomst.

Neem een kijkje bij Verstegen

Bij Verstegen maken we de lekkerste producten met ruim 450 medewerkers. Met ieder zijn kennis en ervaring bewaken we de kwaliteit. Door gebruik te maken van duurzame projecten, zoals blockchain-technologie en voedselbossen, kunnen we in de toekomst deze kwaliteit behouden. Daarnaast maken we gebruik van kwaliteitscontroles en testen we alles zorgvuldig. Hierdoor zorgen we ervoor dat de kwaliteit en smaak van al onze producten behouden blijven.

Waar zijn we naar op zoek?

Als technisch applicatiebeheerder is het je verantwoordelijkheid om de technische koppelingen tussen diverse applicaties te optimaliseren. Je bent een vraagbaak voor collega’s in de business en vertaalt hun wensen naar handige IT oplossingen. Daarbij heb je een vernieuwende aanpak om tot resultaten te komen. De belangrijkste activiteiten zijn:
• Dagelijks beheer en operatie van onze diverse applicaties/omgevingen
• Beheer en gebruik van monitoring tools
• Uitzoeken van issues op basis van monitoring en logs
• Oplossen van issues, alleen of samen met het development team
• Documentatie opstellen en onderhouden
• Testen en coördineren van wijzigingen
• Aanspreekpunt zijn voor functioneel applicatiebeheerders, key-users en regulier overleg over issues en wijzigingen
• Installeren en configureren van nieuwe applicaties/omgevingen

Waar zijn we naar op zoek?

We zoeken een doortastende technische applicatiebeheerder die de kwaliteit en continuïteit van onze applicaties verder ontwikkelt. Jij bent in staat snel de oorzaak van verstoringen te vinden en te verhelpen maar ook tot structurele oplossingen te komen. Je denkt steeds één stap verder om ons applicatielandschap te verbeteren. Daarin ben je realistisch en zoekt tegelijkertijd naar mogelijkheden om het toch voor elkaar te krijgen. In je werk zoek je een combinatie van inhoudelijke projecten en hands-on werkzaamheden. Daarbij vind je het leuk om zowel met functioneel applicatiebeheerders, key-users en software ontwikkelaars te communiceren. Je denkt service- en oplossingsgericht en staat altijd klaar voor ‘jouw klant’.

Herken je jezelf in dit profiel?

• Aantoonbaar HBO denk- en werkniveau in de ICT;
• 1 tot 2 jaar ervaring als Technisch Applicatiebeheerder en je wilt je verder verdiepen;
• Kennis van web- en cloud technologieën is een pré;
• Ervaring met SQL Server, .Net, SQL Server Reporting Server, Power BI en Microsoft Dynamics is een pré;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
• Typerend is je hands-on mentaliteit en je bent een echte teamplayer, werkt graag samen in jouw team, maar zeker ook met onze andere afdelingen.
• Jouw positieve uitstraling en insteek moedigt anderen aan.
• Ook onder druk blijf je nauwkeurig en kritisch.

Waar kom je terecht bij Verstegen?

Je krijgt een plek in het ICT team, dat in totaliteit bestaat uit 9 collega’s. We werken op een professionele en informele manier met elkaar en met de verschillende teams binnen de organisatie samen. Onze directe communicatie, het snelle schakelen en een dosis humor is iets wat bij je past.

We bieden je een verantwoordelijke en zelfstandige functie waarbij voldoende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden zijn. In het kader van ontwikkeling krijg je de ruimte om meer complexe technische problemen op te lossen, naarmate je meer ervaring hebt opgedaan. Daarnaast bieden we een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast dienstverband.

Het sollicitatieproces

Op basis van jouw cv en motivatiebrief maken we een selectie voor een kennismakingsgesprek. Als deze positief is, stemmen we af hoe we samen tot een goede match komen. We kijken er naar uit!

Ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn? Stuur je cv en motivatiebrief naar teamhr@verstegen.nl.

Solliciteer nu!

Heb je interesse in deze functie? Schrijf dan een motivatiebrief waarin jij laat weten waarom deze functie jou op het lijf geschreven is.
Stuur jouw motivatiebrief samen met je cv naar teamhr@verstegen.nl.

Screening maakt onderdeel uit van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.