Wij zijn op zoek naar een Verpakkingstechnoloog met focus op duurzaamheid (fulltime 37,5 uur)

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf, sinds 1886, met de vierde generatie aan het roer. We staan voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en er werken ruim 550 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland. Samenwerken, ondernemerschap, no-nonsense, kwaliteit en duurzaamheid vormen de kern van onze organisatie. We zijn trots op onze oorsprong en op de ontwikkeling naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin onze kinderen en generaties na hen kunnen leven in een wereld waarin er voldoende gezond en duurzaam voedsel is voor iedereen.

Verstegen is B Corp gecertificeerd en daar zijn we blij mee! Een erkenning dat we duurzaamheid een blijvende plek geven vanuit ons DNA. Verstegen wil de beste smaken hand in hand laten gaan met een positieve impact op de wereld. Als familiebedrijf geloven we dat we samen het verschil kunnen maken voor de volgende generaties en dat we kunnen ondernemen met aandacht voor de mens en de natuur. Doe jij mee?

Image-block

Deze functie bij Verstegen

Jouw missie als Verpakkingstechnoloog: het realiseren van een duurzaam verpakkingsportfolio met verrassende innovaties.

Het gezicht bepalen van Verstegen van Retail tot Groothandel, van Ambacht tot Industrie. Je gaat werken bij een gerenommeerd merk met hoge naamsbekendheid in Nederland. We hebben een enorme ambitie op het gebied van duurzaamheid. Verpakkingen zijn hierin essentieel om deze ambitie te realiseren. Bij ons is ondernemerschap geen loze kreet en deze rol vraagt om iemand met kennis en doortastendheid. Je bent nooit uitgeleerd. Ga jij de uitdaging aan?

 

 

 

 

 

Image-block

Jouw talenten geven de doorslag

Kwaliteit, innovatie, service en ondernemerschap. Een aantal kernwoorden waarop jij je talent kan inzetten. De beste verpakkingsoplossing voor een bepaald product zoeken en vinden. Opbouwen van een duurzaam verpakkingsportfolio samen met de andere betrokken afdelingen, leveranciers en onze klanten. Hoe verduurzaam je de verpakkingen waarbij de houdbaarheid van de kruiden, specerijen en sauzen goed blijft? Hoe ontwikkel je de meest duurzame verpakking, zonder nadelig effect op de productiesnelheden? Je signaleert marktontwikkelingen en kansen en speelt daarop in. Een enorme uitdaging en een centrale rol in de organisatie waarbij je bij veel projecten betrokken bent.

 

Image-block

Jouw uitdaging:

 • Je draagt verantwoordelijkheid voor het vinden van de beste verpakkingen voor onze productinnovaties, waar de uitdaging zit in het combineren van diverse essentiële functies en eisen. Ontwerp, ontwikkeling, testen en succesvol implementeren, het hoort allemaal bij je dagelijkse werk.
 • Je kan een grote verscheidenheid aan opdrachten methodisch en planmatig uitvoeren. Je bent breed inzetbaar en overziet het gehele proces. Je richt je niet alleen op de specifieke vraagstelling, maar hebt ook oog voor de factoren die van invloed zijn op het eindresultaat.
 • Je volgt de technologische ontwikkelingen op het gebied van verpakking en verpakkingsprocessen en houdt de ontwikkelingen op het gebied van wetgeving in samenwerking met onze Quality afdeling nauwlettend in de gaten. Samen met onze Inkoop afdeling heb je contact met leveranciers om het bestaande protfolio te onderhouden en je werkt samen met Productmanagement en Operations om nieuwe verpakkingen te ontwikkelen en implementeren.

Image-block

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO/WO opleiding Verpakkingskundige, Industrieel Product Ontwerp of levensmiddelentechnologie met specialisatie in verpakkingen.
 • Je hebt tenminste 3 jaar ervaring met het verpakken van levensmiddelen.
 • Actuele kennis van verpakkingsmaterialen en – technologieën is een vereiste. Verduurzamen is de rode draad door het werk. Je hebt meer dan belangstellende affiniteit met duurzaamheid en brengt die ook bij Verstegen tot leven.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent een stressbestendige teamspeler: analytisch sterk, doorzettingsvermogen en flexibel weet je in te spelen op de situatie. Je wilt bijdragen aan het verder professionaliseren van de organisatie en jezelf.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in of rondom Rotterdam.

Image-block

Wat wij bieden

 • Dit is een verantwoordelijke functie in een bijzonder familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Jij kunt hier echt iets bijdragen en zelf ook verder groeien. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk.
 • Het salaris is passend bij je ervaring en opleiding en ligt rond de € 3.500,- – € 4.000,-. We kennen ook een jaarlijkse Eindejaarsuitkering.
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed, met 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, fietsplan, laptop, inhouse bedrijfsfitness, yoga en massage en korting op het assortiment van Verstegen.
 • We vinden een gezonde werk/privébalans belangrijk.

Image-block

Jouw team

Je krijgt een plek in het R&D team, dat in totaliteit bestaat uit 12 collega’s. Het team is fanatiek in tafelvoetballen tijdens de lunch! We werken op een professionele en informele manier met elkaar en met de verschillende teams binnen de organisatie samen. Onze directe communicatie, het snelle schakelen en een dosis humor is iets wat bij je past.

Image-block

Zullen we kennismaken?

Is je interesse gewekt? We willen heel graag weten wie jij bent. Stuur een motivatiebrief en je cv naar werkenbij@verstegen.nl. Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of ons bedrijf? Bel of mail gerust met Michiel Sloff, Manager R&D: 06-20427715 of mail naar msloff@verstegen.nl.

✉️ werkenbij@verstegen.nl ✉️ msloff@verstegen.nl

Fijn om vooraf te weten: in de procedure is een persoonlijke drijfveren-vragenlijst opgenomen die we met elkaar bespreken. Wij werven inclusief en divers en zijn daarom gericht op jouw talent en passie.

Deel deze vacature: