Vertegenwoordiger(ster) Regio Oost-Vlaanderen - Verstegen Spices & Sauces

Vertegenwoordiger(ster) Regio Oost-Vlaanderen

Verstegen Spices & Sauces staat voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. Voor duurzaamheid, kwaliteit en grenzeloze service omdat de klant centraal staat en er maar één soort kwaliteit is: de allerbeste. Want alleen met de beste kwaliteit kun je de mooiste smaken, de lekkerste producten en de bijzonderste concepten creëren. Deze beste kwaliteit begint bij de oorsprong. Dáár waar de mooiste ingrediënten te vinden zijn. Hier werken we samen met lokale boeren aan de puurste kruiden en specerijen. Vanaf hier hebben we alles in eigen hand. Van transport tot zelf malen en veilig verwerken. Dat doen we al sinds 1886 als familiebedrijf, met inmiddels de 4e generatie aan het roer.

Onze Belgische organisatie bestaat uit ruim 35 gemotiveerde collega’s die dagelijks het beste van zichzelf geven. Over Verstegen Spices & Sauces kunnen we eigenlijk kort zijn: Verstegen geeft de slagerij-sector pit! Gezien een interne verschuiving van één van onze medewerkers, zoeken we een talentvolle, betrouwbare en gedreven Vertegenwoordiger(ster) Regio Oost-Vlaanderen.

Jouw talentvolle profiel


  • Je bent de drijvende Verstegen kracht in jouw regio! Je vertegenwoordigt Verstegen bij onze bestaande klanten en gaat daarnaast doelgericht prospecteren naar nieuwe klanten.

  • De slagerij-sector kent voor jou geen geheimen als gediplomeerd opgeleid slager met zo’n vier jaar ervaring als vertegenwoordiger; je beschikt over een ruime product – en vakkennis die je in de afgelopen jaren zorgvuldig hebt opgebouwd. Natuurlijk houd je actief de trends en ontwikkelingen in de markt in de gaten om ze te vertalen naar kansen voor klanten en verdiept je in de wereld en oorsprong van de kruiden en specerijen.

  • Je bent sterk in plannen en organiseren en gaat steeds nauwkeurig, klantgericht en resultaatgericht te werk. Je beschikt over een gezonde dosis creativiteit, flexibiliteit en commercieel inzicht om met de oplossingen van Verstegen de vraag van de klant in te vullen.

  • Uiteraard werk je zelfstandig in het besef dat je het niet alleen doet. Je werkt nauw samen met je collega vertegenwoordigers en collega’s van de binnendienst als één team van Verstegen. Hier deel je ervaringen, kennis en opportuniteiten. Je helpt elkaar om actief de klant te benaderen.

  • Je woont in de regio, bent in het bezit van een rijbewijs en beheerst de gebruikelijke computerapplicaties zoals Word en Excel.

Wij bieden volop perspectief

Je maakt deel uit van een inspirerend en gemotiveerd team waarbij je de kans krijgt om je te blijven ontwikkelen in de praktijk. Wij voorzien een marktconform loon, een firmawagen en extralegale voordelen.

Solliciteren

Ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn? Weet je hoe je relaties met klanten kan uitbouwen én heb je de skills om je verder te ontwikkelen? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar ✉️ sdemeulenaere@verstegen.be of t.a.v. Sandra De Meulenaere, Verstegen Spices & Sauces nv - Wayenborgstraat 12 – 2800 Mechelen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.