Vertegenwoordiger retail - Verstegen Algemeen

Vertegenwoordiger Retail Business ontwikkeling

Verstegen Spices & Sauces staat voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. Voor duurzaamheid, kwaliteit en grenzeloze service omdat de klant centraal staat en er maar één soort kwaliteit is: de allerbeste. Want alleen met de beste kwaliteit kun je de mooiste smaken, de lekkerste producten en de bijzonderste concepten creëren. Deze beste kwaliteit begint bij de oorsprong. Dáár waar de mooiste ingrediënten te vinden zijn. Hier werken we samen met lokale boeren aan de puurste kruiden en specerijen. Vanaf hier hebben we alles in eigen hand. Van transport tot zelf malen en veilig verwerken. Dat doen we al sinds 1886 als familiebedrijf, met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Onze Belgische organisatie bestaat uit ruim 35 gemotiveerde collega’s die dagelijks het beste van zichzelf geven.

Neem een kijkje bij Verstegen

Bij Verstegen maken we de lekkerste producten met ruim 450 medewerkers. Met ieder zijn kennis en ervaring bewaken we de kwaliteit. Door gebruik te maken van duurzame projecten, zoals blockchain-technologie en voedselbossen, kunnen we in de toekomst deze kwaliteit behouden. Daarnaast maken we gebruik van kwaliteitscontroles en testen we alles zorgvuldig. Hierdoor zorgen we ervoor dat de kwaliteit en smaak van al onze producten behouden blijven.

Waar zijn we naar op zoek?

In retail zijn we in volle expansie. Vandaar dat we op zoek zijn naar een talentvolle, betrouwbare en gedreven Vertegenwoordiger Retail Business ontwikkeling in de regio Brussel en Wallonië.
Jouw hoofddoelstelling is het op korte termijn vergroten van het aantal locaties waar Verstegen producten gepresenteerd worden. Het verhogen van de numerieke distributie is cruciaal. Je bent een gedreven hunter in de regio Brussel en Wallonië. Bijgevolg ben je sterk in het plannen en organiseren van je werk. Timemanagement is essentieel. Je werkt zelfstandig en zoekt zelf de beste manier om de juiste contactpersonen in de supermarkten te vinden. Je spot commerciële kansen en probeert deze ten volle te benutten. Je rapporteert dagelijks rechtstreeks aan de Sales Manager.

Belangrijke activiteiten

- Je bouwt sterke relaties op met de winkelverantwoordelijken. Je toont geduld en doorzettingsvermogen om de doelstellingen te bereiken.
- Vaak zal je zelf meterstellingmeubels moeten implementeren samen met onze merchandisers. Elke implementatie is verschillend en vraagt creativiteit en handigheid. Je gaat ook deze fysieke inspanningen aan.

Jouw profiel

- Je bent in het bezit van een Bachelor of Master diploma en hebt 2 à 5 jaar relevante ervaring in de FMCG sector.
- Je bent gepassioneerd door commerciële relaties; je bent commercieel ingesteld en bent klant- en resultaatgericht.
- Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden en werkt graag autonoom.
- Je bent tweetalig of Franstalig met goede kennis van het Nederlands. Je hebt een rijbewijs B.

Wij bieden volop perspectief

Je maakt deel uit van een inspirerend en gemotiveerd team waarbij je de kans krijgt om je te blijven ontwikkelen in de praktijk. Wij voorzien een marktconform loon, een firmawagen en extralegale voordelen.

Ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn? Weet je hoe je relaties met klanten kan uitbouwen én heb je de skills om je verder te ontwikkelen? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar Sandra de Meulenaere via sdemeulenaere@verstegen.be of:
T.a.v. Sandra De Meulenaere
Verstegen Spices & Sauces nv
Wayenborgstraat 12
2800 Mechelen


Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.