Verstegen Spices & Sauces

De allerbeste kwaliteit kruiden en specerijen

Onze missie en visie

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden en specerijen.

Image-3cards

De beste kwaliteit begint bij de oorsprong

Wij zijn trots op onze unieke en duurzame samenwerking met lokale boeren in de landen van de oorsprong. Hier vinden we de beste ingrediënten die de basis vormen voor onze hoge kwaliteit.

Image-3cards

Verstegen Rotterdam

Voor Verstegen is het belangrijk om alles in eigen hand te houden: van transport tot zelf malen en van veilig verwerken tot een optimale kwaliteitscontrole. Zo kunnen we de keten van boer tot consument eerlijk, transparant en duurzaam houden.

Image-3cards

Meer weten over de geschiedenis van Verstegen?

Bij Verstegen maken we deze lekkere producten met zo’n 500 getrainde collega’s. Als één grote familie maken we dit mogelijk. Met de kennis en ervaring van deze collega’s bewaken we onze kwaliteit. Dit doen we op verschillende manieren, maar bovenal is belangrijk dat dit duurzaam wordt gedaan.

Bekijk geschiedenis

Verrassende en inspirerende innovaties

Voor ons staat de klant centraal en daarom willen we altijd het antwoord geven op de klantbehoeftes van vandaag en morgen. Verstegen wil iedereen voorzien van inspirerende en verrassende innovaties en laten genieten van verantwoord, gezond, maar bovenal lekker eten.

Duurzaam ondernemen

Om in de toekomst de beste kwaliteit te behouden, zijn onze duurzaamheidsprojecten erg belangrijk. We laten onze eindgebruikers middels blockchain-technologie ervaren waar onze kruiden en specerijen vandaan komen, we helpen onze boeren met geodata om op de beste manier te telen en we planten voedselbossen die bijdragen aan de smaakvolste producten. Deze manier van ondernemen is opgevallen door het publiek en Verstegen is in 2019 uitgeroepen tot duurzaamste bedrijf van Nederland door Stichting Nederland CO2 Neutraal in Driebergen.

Lees meer
Image-block