Accountmanager Fresh Service met ervaring in de slagersbranche - Verstegen Spices & Sauces

Accountmanager Fresh Service met ervaring in de slagersbranche

Toegevoegde waarde. Kwaliteit, Innovatie, Service. Ondernemerschap. De beste oplossing. Uitbouwen van het netwerk.  Een aantal kernwoorden waarop je je commerciële talent kan inzetten. Hoe geef je de klanten de inspiratie die ze nodig hebben? Je signaleert marktontwikkelingen en groeikansen en speelt daarop in. Uiteindelijk gaat het om een duurzame winstgevende groei te realiseren. Voor iedereen. Dat is pas echt een uitdaging. Jouw uitdaging.

Jouw missie als accountmanager Fresh: duurzaam winstgevende groei realiseren bij
Fresh Service klanten(ketens) in de regio groot Rotterdam, Zeeland en Brabant.

Over Verstegen en deze functie

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf, sinds 1886, met de vierde generatie aan het roer. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en er werken ruim 550 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland. Samenwerken, ondernemerschap, no-nonsense, kwaliteit en duurzaamheid vormen de kern van onze organisatie. We zijn trots op onze oorsprong en op de ontwikkelingen naar een duurzame toekomst. Doe mee!

Voor een accountmanager zijn er volop aantrekkelijke elementen. Je bent werkzaam bij een gerenommeerd merk. Je stelt zelf je accountplannen op voor de regio. Je bent voor je klanten het gezicht van Verstegen. Bij ons is ondernemerschap geen loze kreet en deze rol vraagt om iemand met ervaring in de slagers-industrie branche en doortastendheid. En je bent nooit uitgeleerd. Ben jij de accountmanager die hier enthousiast van wordt?

Neem een kijkje bij Verstegen

Bij Verstegen maken we de lekkerste producten met ruim 450 medewerkers. Met ieder zijn kennis en ervaring bewaken we de kwaliteit. Door gebruik te maken van duurzame projecten, zoals blockchain-technologie en voedselbossen, kunnen we in de toekomst deze kwaliteit behouden. Daarnaast maken we gebruik van kwaliteitscontroles en testen we alles zorgvuldig. Hierdoor zorgen we ervoor dat de kwaliteit en smaak van al onze producten behouden blijven.

Jouw uitdaging

In de regio bouw je het netwerk uit van (ketens van) klanten in de Fresh Service branche. Proactief en resultaat gedreven biedt je hen de kwaliteit, innovatie en service van Verstegen. Het meedenken met de business van de klant is cruciaal om de beste oplossing te kunnen bieden vanuit het ruime assortiment van Verstegen.

Met diverse afdelingen werk je samen waarbij jij verantwoordelijk bent voor het coördineren van het hele salestraject. Daarom hou je ook het salesdashboard bij waarin de belangrijkste klantgegevens, acties en salespipeline staan. Zo hou je het overzicht en weet je welke trajecten succesvol zullen worden: “on track”. Met een commerciële insteek draag je bij aan de verdere ontwikkeling van Verstegen zoals we in onze missie en visie hebben verwoord.

Wie ben jij?


  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring en minstens 3 jaar commerciële ervaring in de Fresh Service. Praktijkervaring binnen de slagerij sector is een must.

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, als overtuigende ondernemende partner.

  • Jij bent klaar om jouw salestalent naar een excellent niveau te tillen en je verder te ontwikkelen.

  • Je bent woonachtig in het gebied groot Rotterdam, Brabant en Zeeland.

Wat wij bieden


  • Dit is een verantwoordelijke functie in een bijzonder familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Jij kunt hier echt iets bijdragen en zelf ook verder groeien.

  • Het salaris is passend bij je ervaring en opleiding en ligt rond de 3500 - 4000 euro. We kennen ook een jaarlijkse meeromzetbonus en jij hebt eveneens een salesbonus.

  • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed, met 24,5 vakantiedagen (drie bonusdagen als je niet ziek bent) en de mogelijkheid om tien extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, fietsplan, laptop, telefoon en auto van de zaak.

  • We bieden in-house bedrijfsfitness, omdat we van gezonde medewerkers houden.

  • Respect voor je privéleven en begrip voor je thuissituatie horen daar ook bij. De balans moet er zijn, daar zullen we niet aan tornen.

  • We werken met flexibele werktijden, afgestemd op jouw klanten. Wat past bij jou?

Jouw team

Je krijgt een plek in het Salesteam B2B Professioneel dat bestaat uit 8 collega’s. Je rapporteert aan de Teammanager. De sfeer is professioneel, informeel en persoonlijk, zowel binnen het team als met de andere collega’s binnen de organisatie. We houden van ‘zeggen wat je vindt’, snel schakelen en een gezonde dosis humor.

Zullen we kennismaken?

Is je interesse gewekt? We willen heel graag weten wie jij bent. Stuur een motivatiebrief en je cv naar ✉️werkenbij@verstegen.nl. Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of ons bedrijf? Bel gerust met Edwin Helsemans, de Salesmanager van de afdeling, ☎️06-53148721. Fijn om vooraf te weten: in de procedure is een persoonlijke drijfveren-vragenlijst opgenomen die we met elkaar bespreken.