Kosher

Verstegen Spices & Sauces B.V. heeft een Kosher keurmerk voor verschillende producten. Wil je meer weten voor welke producten Verstegen het Kosher keurmerk heeft, neem dan contact met ons op.

Informatie over het certificaat Kosher

Het woord ‘Kosher’ houdt in dat het voedsel en de ingrediënten, die bij de bereiding zijn gebruikt, voldoen aan de kasjroet en dus zijn goedgekeurd voor consumptie door Joodse mensen. Kasjroet is het systeem van spijswetten in het Jodendom. Producten die bereid zijn volgens deze spijswetten en daarop gecontroleerd worden door rabbijnen krijgen het Kosher certificaat. Kosher betekent “geschikt”.

Kosher certificaten worden uitsluitend afgegeven aan fabrieken en bedrijven die strikt kosher zijn, of waarvan het product kosher geproduceerd kan worden. Om in aanmerking te komen voor een certificaat dienen de ingrediënten van elk product onderzocht te worden, alsmede de wijze van productie en reiniging. Met bedrijven die een kosher certificaat ontvangen worden afspraken gemaakt om de koshere richtlijnen na te komen.

Download Certificate