Verstegen ontvangt de gouden EcoVadis-medaille

Verstegen heeft eenĀ goudenĀ medaille ontvangen als erkenning voor de prestaties op duurzaamheidsgebied. Met dit resultaat behoort het bedrijf tot de top 5% van alle bedrijven die door EcoVadis beoordeeld zijn.

We zijn hier ontzettend trots op!

EcoVadis is een eerste stap naar doorlopend Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) -monitoring- en verbeteringsproces. Het doel van deze beoordeling is om de MVO – acties van een bedrijf goed weer te geven binnen vier thema’s. Deze thema’s zijn: Milieu, Arbeids- en Mensenrechten, Ethiek en Duurzame inkoop. De beoordelingsresultaten zal men laten begrijpen hoe het bedrijf heeft gepresteerd en kunt deze resultaten gebruiken om de MVO-inzet aan de stakeholders te communiceren.

EcoVadis exploiteert het 1ste samenwerkingsplatform waarmee bedrijven de prestaties op het gebied van duurzaamheid kunnen evalueren van hun leveranciers, gespreid over 150 sectoren en 110 landen. De betrouwbare evaluaties en gemakkelijk te gebruiken evaluatietools laten bedrijven toe de risico’s te beheersen en eco-innovaties aan te moedigen in hun wereldwijde productieketens. De EcoVadis-oplossing is al door grote mondiale multinationals gekozen om hun wereldwijde leveranciersbasis te evalueren in meer dan 95 landen.

Medaille ecovadis