Verstegen smaakpartner van de Nierstichting

Voor Verstegen zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Daarom leveren we alleen de allerbeste kwaliteit. Deze kwaliteit vinden we bij de oorsprong: daar waar van nature de kruiden en specerijen groeien. Met onze producten willen we iedereen laten genieten van verantwoord, gezond, maar bovenal lekker eten!

 

Bij Verstegen zijn we continu op zoek naar vernieuwende producten. Denk bijvoorbeeld aan de Original Spice Blends, 100% natuurlijke blends zonder toegevoegd zout. Hiermee zet je altijd snel en makkelijk een lekker gerecht op tafel, zonder dat je zout nodig hebt.

Image-block

Onze picolier over de samenwerking

Bij Verstegen willen we je helpen om gezond, maar vooral lekker te koken. Om lekker te koken heb je helemaal geen zout nodig. In samenwerking met de Nierstichting helpen we hoe je met kruiden en specerijen het water in je mond kunt laten stromen. Dat doet zout namelijk ook.

Waarom zijn wij partner?

Verstegen wil iedereen laten genieten van verantwoord, gezond, maar bovenal lekker eten. Waar ook ter wereld. Wij zijn de samenwerking met de Nierstichting aangegaan, omdat wij
samen met de andere partners draagvlak willen creëren en aandacht willen geven aan het belang van minder zout. Verstegen wil haar kruiden en specerijen inzetten voor duurzame mogelijkheden en gezondere producten met meer smaak.

Welke kruiden en specerijen mogen niet ontbreken in je kruidenkastje?

Zo werken wij samen

Als partner geeft Verstegen samen met de Nierstichting aandacht aan het belang van minder zout eten. We trekken samen op om dit in communicatie uit te dragen. We ondersteunen bijvoorbeeld de Nierstichting Restaurant Driedaagse. Met onze kruiden en specerijen als smaakmakers en onze kennis en tips inspireren we het Nederlandse publiek en de horeca om routines te doorbreken door minder zout te koken en met minder zout te eten. Samen met andere Nierstichting partners is er een actieplan opgesteld voor een voedingsaanbod met minder zout, zodat de gezonde keuze de makkelijke keuze wordt! Zo heeft Verstegen verschillende recepten beschikbaar die erg lekker zijn met kruiden en specerijen en waar je geen zout voor nodig hebt.

Verstegen als trotse partner

Michel Driessen, CEO Verstegen Spices and Sauces: “Wat mij opvalt als je minder zout gebruikt, is dat buiten het feit dat dit beter voor je gezondheid is, ook de smaak van het gerecht beter tot zijn recht komt. Een teveel aan zout heeft dus ook een uitwerking in smaakvervlakking. Minder zout betekent dus meer smaak, zeker in combinatie met kruiden en specerijen van de allerbeste kwaliteit.”

Recepten zonder toegevoegd zout

Sorry, there are no items available at the moment.