Verstegen wint Business and Biodiversity Award

Verstegen is door de European Business Award for the Environment (initiatief Europese Commissie) uitgeroepen tot winnaar van de Business and Biodiversity Award. De vakjury van de EBAE gaf aan erg onder de indruk te zijn van de eerste stappen die Verstegen heeft gezet naar een duurzame toekomst door middel van agroforestry, een duurzame landbouwmethode. Binnen het duurzaamheidsbeleid van Verstegen is biodiversiteit een belangrijk speerpunt.

Image-block

Verstegen laat de wereld beter achter door middel van biodiversiteit

Als familiebedrijf zit het in ons DNA om de wereld een stukje beter achter te later voor de volgende generatie. Via duurzame landbouwmethodes willen wij ervoor zorgen dat zowel de positie van meer dan 2000 boeren als de biodiversiteit worden verbeterd. Middels de investering in agroforestry, een duurzaam landbouwsysteem waarbij verschillende gewassen op één stuk grond worden verbouwd, wil Verstegen impact maken op mens, milieu en maatschappij, nu en in de toekomst.

Image-block

Doe jij ook mee?

De European Business Awards for the Environment inspireert bedrijven om aan de slag te gaan met een combinatie van innovatie, economische levensvatbaarheid, zorg voor milieu en de sociale verantwoordelijkheid. Verstegen heeft met de Business and Biodiversity Award een podium gekregen waarmee de duurzame ambities en activiteiten meer aandacht krijgen in Europa. Samen kan Verstegen namelijk meer impact maken dan alleen, op nationaal en internationaal niveau. Doe jij ook mee?

Image-block