Wij zijn op zoek naar een Bouwkundige Facility Manager (fulltime 37,5 uur)

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf, sinds 1886, met de vierde generatie aan het roer. We staan voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en er werken ruim 550 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland. Samenwerken, ondernemerschap, no-nonsense, kwaliteit en duurzaamheid vormen de kern van onze organisatie. We zijn trots op onze oorsprong en op de ontwikkeling naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin onze kinderen en generaties na hen kunnen leven in een wereld waarin er voldoende gezond en duurzaam voedsel is voor iedereen. Doe mee!

Wij werven inclusief en divers en zijn daarom gericht op jouw talent en passie. Want ook dat is duurzaam.

Image-block

Deze functie bij Verstegen

Jouw missie: duurzaam gebouwen laten bouwen, beheren en Verstegen voorzien van de juiste faciliteiten om lekker te werken.

Voor een Facility Manager zijn er volop aantrekkelijke elementen. Je bent werkzaam bij een gerenommeerd merk. Je stelt zelf de MJOP op voor de gebouwen en begeleidt vanuit Verstegen de bouwprojecten. Daarnaast heb je met veel interne en externe partijen te maken, dus gericht overleg is bij jou in goede handen. Bij ons is ondernemerschap geen loze kreet en deze rol vraagt om iemand met ervaring en doortastendheid om de duurzame ambities concreet te realiseren. En je bent nooit uitgeleerd. Ben jij de Bouwkundige Facilitair Manager die hier enthousiast van wordt?

 

 

 

 

 

 

Image-block

Jouw uitdaging

 • Regie over bouwkundige (nieuwbouw) projecten bij de Verstegen panden en terreinen.
 • Het opstellen van MJOP per gebouw en terrein van Verstegen, deze uitvoeren en beheren.
 • Contactpersoon voor huurders/bedrijven in de Verstegen Flat als het gaat om operationele zaken. Contactpersoon en aanspreekpunt voor overheden als het de omgeving betreft, inclusief het verkrijgen van vergunningen en vereisten.
 • Realiseren van duurzame Verstegen panden, terreinen en facilitaire voorzieningen.
 • Verantwoordelijk voor het opstellen van begrotingen en beheren van het budget.
 • Inkopen van facilitaire zaken, doen van aanbestedingen en aanverwante trajecten.

Image-block

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau door opleiding Facility Management/Bouwkunde, praktijk ervaring in dit vak en minstens 5 jaar bouwkundige ervaring.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en Engels. Je beheerst de gebruikelijke Microsoft Office toepassingen.
 • Je bent een stressbestendige teamspeler: analytisch sterk, doorzettingsvermogen, flexibel weet je in te spelen op de situatie en bent standvastig wanneer nodig.
 • Je hebt meer dan belangstellende affiniteit met duurzaamheid en brengt die ook bij Verstegen tot leven.
 • Je wilt bijdragen aan het verder professionaliseren van de organisatie en jezelf. Jij bent klaar om jouw talent naar een excellent niveau te tillen en je verder te ontwikkelen.
 • Je bent woonachtig in de buurt van Rotterdam.

Image-block

Wat wij bieden

 • Dit is een verantwoordelijke functie in een bijzonder familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Jij kunt hier echt iets bijdragen en zelf ook verder groeien. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk.
 • Het salaris is passend bij je ervaring en opleiding en ligt tussen de € 4.000,- – € 4.500,-.
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed, met 24,5 vakantiedagen en de mogelijkheid om tien extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, fietsplan, laptop, telefoon van de zaak, inhouse bedrijfsfitness en korting op het assortiment van Verstegen.
 • Het werken bij Verstegen is intens. Respect voor je privéleven en balans is daarom belangrijk.

Image-block

Jouw team

Je krijgt een plek in het Operations team en rapporteert aan de COO. We werken op een professionele en informele manier met elkaar en met de verschillende teams binnen de organisatie samen. Onze directe communicatie, het snelle schakelen en een dosis humor is iets wat bij je past.

Image-block

Zullen we kennismaken?

Is je interesse gewekt? We willen heel graag weten wie jij bent. Stuur een motivatiebrief en je cv naar werkenbij@verstegen.nl. Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of ons bedrijf? Bel of mail gerust met Ronald Buis, COO, 06-12692863 of rbuis@verstegen.nl. Fijn om vooraf te weten: in de procedure is een persoonlijke drijfveren-vragenlijst opgenomen die we met elkaar bespreken.

 Screening maakt onderdeel uit van de procedure.

✉️ werkenbij@verstegen.nl ✉️ rbuis@verstegen.nl

Deel deze vacature: