Wij zijn op zoek naar een Business Process Management Specialist met potentieel richting Business Excellence (fulltime 37,5 uur)

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf, sinds 1886, met de vierde generatie aan het roer. We staan voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en er werken ruim 550 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland. Samenwerken, ondernemerschap, no-nonsense, kwaliteit en duurzaamheid vormen de kern van onze organisatie. We zijn trots op onze oorsprong en op de ontwikkeling naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin onze kinderen en generaties na hen kunnen leven in een wereld waarin er voldoende gezond en duurzaam voedsel is voor iedereen. Doe mee!

Wij werven inclusief en divers en zijn daarom gericht op jouw talent en passie. Want ook dat is duurzaam.

Image-block

Deze functie bij Verstegen

Jouw missie: samen met collega’s onze processen optimaliseren zodat iedereen happy aan het werk is en we onze duurzame doelstellingen behalen.

Toegevoegde waarde. Kwaliteit, Innovatie, Service. De beste zijn. Opbouwen van het netwerk aan processen en zo samenwerken. Een aantal kernwoorden waarop je je business-talent kan inzetten. Hoe geef je de collega’s de tools in handen om hun processen te verbeteren? Je signaleert bottlenecks en stelt slimme vragen die hen aan het denken zet en speelt daarop in. Uiteindelijk gaat het om het realiseren van een duurzame organisatie die soepel loopt. Everybody happy. Dat is pas echt een uitdaging. Jouw uitdaging.

 

 

 

 

 

 

Image-block

Jouw baan

Voor een Business Process Management Specialist zijn er volop aantrekkelijke elementen. Je bent werkzaam bij een gerenommeerd merk. Je stelt zelf je manier van werken voor. Je bent voor je collega’s hét aanspreekpunt als het gaat om processen. Bij ons is ondernemerschap geen loze kreet en deze rol vraagt om iemand met ervaring en doortastendheid. En je bent nooit uitgeleerd.

Ben jij de Business Process Management Specialist die hier enthousiast van wordt? En het potentieel heeft om verder te gaan in Business Excellence?

Image-block

Jouw uitdaging

• Brengt huidige processen in kaart aan de hand van plan van aanpak met betrekking tot prioriteiten en de onderlinge aansluiting door bijv. het organiseren van brown paper sessies
• Introduceert en werkt met procesmethodes
• Stelt RACI’s op in samenwerking met de proces owners
• Inventariseert en prioriteert de belangrijkste bottlenecks om tot verbetering te komen, zodat het gewenste proces in werking gaat
• Stimuleert en enthousiasmeert de collega’s om tot duidelijke processen te komen
• Deze functie wordt geïntegreerd in Lean Six Sigma methodiek

Image-block

Wie ben jij

• Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Bedrijfskunde of soortgelijk en tenminste 2 jaar ervaring met Business Process Mapping is een must evenals ervaring met projectmanagement. Je beheerst de gebruikelijke Microsoft Office toepassingen.
• Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend te noemen: dit is je USP! zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en Engels.
• Je weet de juiste vragen te stellen om de sessies op gang te houden. Je staat zelfverzekerd voor een groep collega’s, leidinggevenden en proces owners. Je vindt het interessant om uit te blijven vinden hoe het wél kan werken: processen, verantwoordelijkheden, methodes en krijgen van draagvlak. Je geeft op een “speelse” manier invulling aan deze rol. Lachend samenwerken.
• Je balanceert verwachtingen tussen de verschillende stakeholders, uitdagingen en realisme en doorziet snel samenhangende activiteiten als proces. Je bent een stressbestendige teamspeler: analytisch sterk, doorzettingsvermogen en flexibel weet je in te spelen op de situatie en standvastig hou je vast aan het doel. Optimistisch.
• Je hebt meer dan belangstellende affiniteit met duurzaamheid en brengt die ook bij Verstegen tot leven door de “waste” uit de processen te halen.
• Je wilt bijdragen aan het verder professionaliseren van de organisatie en jezelf. Jij bent klaar om jouw talent naar een excellent niveau te tillen en je verder te ontwikkelen. Je bent bereid verder te leren in Lean Six Sigma/Black Belt.
• Je bent woonachtig in of rond Rotterdam.

Image-block

Wat wij bieden

• Dit is een verantwoordelijke functie in een bijzonder familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Jij kunt hier echt iets bijdragen en zelf ook verder groeien. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk.
• Voor een startende (minimaal 2 jaar werkervaring) is het salaris € 3.200,-. Voor een zeer ervaren specialist, die qua ervaring ook meer bezig zal zijn als Business Excellence Manager, ligt het salaris tussen € 4.500,- – € 5.000,-. We kennen ook een jaarlijkse meeromzetbonus.
• De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed, met 24,5 vakantiedagen (drie bonusdagen als je niet ziek bent) en de mogelijkheid om tien extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, fietsplan, laptop, inhouse bedrijfsfitness en korting op het assortiment van Verstegen.
• Het werken bij Verstegen is intens. Respect voor je privéleven en balans is daarom belangrijk.

Image-block

Jouw team

Je krijgt een plek in het Business Excellence team in oprichting, dat in totaliteit bestaat uit 3 tot 5 collega’s. We werken op een professionele en informele manier met elkaar en met de verschillende teams binnen de organisatie samen. Onze directe communicatie, het snelle schakelen en een dosis humor is iets wat bij je past.

Image-block

Zullen we kennismaken?

Is je interesse gewekt? We willen heel graag weten wie jij bent. Stuur een motivatiebrief en je cv naar onze HR afdeling!  Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of ons bedrijf? Bel of mail gerust met Lily van Dam, Continuous Improvement: 06 – 82873588. Fijn om vooraf te weten: in de procedure is een persoonlijke drijfveren-vragenlijst opgenomen die we met elkaar bespreken.

Screening maakt onderdeel uit van de procedure.

✉️ werkenbij@verstegen.nl ✉️  lvandam@verstegen.nl