Wij zijn op zoek naar een Ervaren Productieplanner (fulltime 37,5 uur)

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf, sinds 1886, met de vierde generatie aan het roer. We staan voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en er werken ruim 550 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland. Samenwerken, ondernemerschap, no-nonsense, kwaliteit en duurzaamheid vormen de kern van onze organisatie. We zijn trots op onze oorsprong en op de ontwikkeling naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin onze kinderen en generaties na hen kunnen leven in een wereld waarin er voldoende gezond en duurzaam voedsel is voor iedereen. Doe mee!

Wij werven inclusief en divers en zijn daarom gericht op jouw talent en passie. Want ook dat is duurzaam.

Image-block

Deze functie bij Verstegen

Jouw missie: het maken en bewaken van het productieplan.

Kwaliteit, Innovatie, Service. Ondernemerschap. De beste oplossing. Jij bent de spil in het vertalen van verkooporders naar de productieorders. Een aantal kernwoorden waarop je je talent kan inzetten. Door je ruime ervaring als productie- planner weet je als geen ander de productiecapaciteit optimaal te benutten en stem je prioriteiten af met de productiemanager. Dat is pas echt een uitdaging. Jouw uitdaging.

 

 

 

 

 

 

Image-block

Jouw baan

Voor een ervaren Productieplanner zijn er volop aantrekkelijke elementen. Je bent werkzaam bij een gerenommeerd merk. Je stelt het productieplan op, coördineert en stuurt bij in overleg met de Productiemanager. Je werkt samen met de afdelingen Inkoop voor grondstofprognoses en Account Support omtrent geplande leveringen.

Bij ons is ondernemerschap geen loze kreet en deze rol vraagt om iemand met ervaring en doortastendheid. En je bent nooit uitgeleerd. Ben jij de ervaren Productieplanner die hier enthousiast van wordt?

Image-block

Jouw uitdaging

• Opstellen van een productieplan.
• Monitoring van voortgang en bijsturen op basis van prioriteitstelling in samenspraak met productiemanager.
• Anticiperen op afwijkingen in zowel de output als demand.
• Nauwe samenwerking met inkoop om grondstof behoeften af te dekken
• Communiceren met betrekking tot de geplande leveringen met collega’s van Account Support
• Inrichten van efficiënte werkprocessen door continue te verbeteren en initiatief te nemen.

Image-block

Wie ben jij

• Je hebt een HBO werk- en denkniveau met een opleiding in de richting van planning en logistiek.
• Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie met de ambitie om te bouwen aan een stevige S&OP proces.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands. Je hebt ervaring met diverse datasystemen.
• Je bent een stressbestendige teamspeler: analytisch sterk, doorzettingsvermogen en flexibiliteit en wil bijdragen aan het verder professionaliseren van de organisatie en jezelf.
• Jij draagt actief bij aan de toegevoegde waarde van Verstegen: in smaak en beleving, voor nu en voor de toekomst. Hierbij speelt onze missie en visie op duurzaamheid een belangrijke rol. Je hebt meer dan belangstellende affiniteit met duurzaamheid en brengt die ook bij Verstegen tot leven.
• Je hebt meer dan belangstellende affiniteit met duurzaamheid en brengt die ook bij Verstegen tot leven.
• Je wilt bijdragen aan het verder professionaliseren van de organisatie en jezelf. Jij bent klaar om jouw talent naar een excellent niveau te tillen en je verder te ontwikkelen.

Image-block

Wat wij bieden

• Dit is een verantwoordelijke functie in een bijzonder familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Jij kunt hier echt iets bijdragen en zelf ook verder groeien. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk.
• Het salaris is passend bij je ervaring en opleiding en ligt rond de € 3.500,- – € 4.000,-. We kennen ook een jaarlijkse meeromzetbonus.
• De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed, met 24,5 vakantiedagen (drie bonusdagen als je niet ziek bent) en de mogelijkheid om tien extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, fietsplan, laptop, inhouse bedrijfsfitness en korting op het assortiment van Verstegen.
• Het werken bij Verstegen is intens. Respect voor je privéleven en balans is daarom belangrijk.

Image-block

Jouw team

Je krijgt een plek in het Plannersteam, dat in totaliteit bestaat uit 5 collega’s. We werken op een professionele en informele manier met elkaar en met de verschillende teams binnen de organisatie samen. Onze directe communicatie, het snelle schakelen en een dosis humor is iets wat bij je past.

Image-block

Zullen we kennismaken?

Is je interesse gewekt? We willen heel graag weten wie jij bent. Stuur een motivatiebrief en je cv naar onze HR afdeling!
Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of ons bedrijf? Bel of mail gerust met Robin Vollebregt, Manager Planning en Logistiek:
06-22429229. Fijn om vooraf te weten: in de procedure is een persoonlijke drijfveren-vragenlijst opgenomen die we met elkaar bespreken.

Screening maakt onderdeel uit van de procedure.

✉️ werkenbij@verstegen.nl ✉️ rvollebregt@verstegen.nl