We zijn opzoek naar een ervaren Teamleider Food productie

Sinds 1886 is Verstegen Spices & Sauces een familiebedrijf met inmiddels de vierde generatie aan het roer. We staan voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid, waarbij we momenteel meer dan 550 medewerkers in Rotterdam en verschillende buitenlandse vestigingen hebben.

Samenwerken, ondernemerschap, no-nonsense, kwaliteit en duurzaamheid vormen de kern van onze organisatie. We zijn trots op onze oorsprong en op de ontwikkeling naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin onze kinderen en generaties na hen kunnen leven in een wereld waarin er voldoende gezond en duurzaam voedsel is voor iedereen.

Image-block

Deze functie bij Verstegen

Jouw missie: leidinggeven aan het optimaliseren van productieprocessen (LEAN) en het ontwikkelen van medewerkers!

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de productie en het continue verbeteren daarvan. Vanzelfsprekend in samenwerking met je collega’s. Hierbij speelt onze missie en visie op duurzaamheid een belangrijke rol. Je helpt ons mee in de verandering naar “werken nieuwe stijl”. Dat gaat over effectief werken, integraal samenwerken, continue verbetering en ontwikkeling (van medewerkers, van processen, van communicatie – en van jou!). Jouw uitdaging!

Voor een Teamleider zijn er volop aantrekkelijke elementen. Je bent werkzaam bij een gerenommeerd merk en hebt een rol in onze vernieuwingen. Bij ons is ondernemerschap geen loze kreet en deze rol vraagt om iemand met ervaring en doortastendheid in de food productie. En je bent nooit uitgeleerd. Ben jij de motiverende Teamleider die hier enthousiast van wordt?

Image-block

Jouw uitdaging:

• Leidinggeven aan, coachen en ontwikkelen van het team van ca. 35 collega’s waarbij in de ideale situatie de planning, kwaliteitscontrole en oplossingen zoveel mogelijk bij de medewerkers zelf liggen als het gaat om de dagelijkse werkzaamheden. Met oog voor de mens weet je het beste in al je teamleden naar boven te krijgen. Je bent dan ook een teambuilder.
• Borgen en optimaliseren van het productieproces zodat toekomstige prognoses vanuit klanten geproduceerd kunnen worden conform calculaties en planning.
• Voorbereiden, implementeren en evalueren van activiteiten nodig voor kwalitatieve en kwantitatieve bezetting, naleven van voedselwet- en regelgeving, opstarten van proces verbeterprojecten en budgetbewaking.

Image-block

Wie ben jij

• Je hebt een HBO werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring en meerdere jaren ervaring met of binnen de Food productie en/of voedingsmiddelentechnologie.
• Je hebt ervaring met leiding geven aan een diverse groep medewerkers. Jouw stijl kenmerkt zich als: in contact, rechtvaardig en met het oog op het ontwikkelen van het potentieel. Je kunt het zakelijke van het menselijke scheiden: hard op de inhoud, zacht op de mens.
• Jij denkt steeds één stap verder om onze productiecapaciteit te verbeteren: integraal en lokaal, samen met de medewerkers. Je bent een stressbestendige teamspeler: analytisch sterk, doorzettingsvermogen en je weet in te spelen op de situatie. Je bent doortastend en vindt jouw weg: flexibel als het kan, standvastig als het moet.
• Je bent een stimulerende kracht in (voedsel)veiligheid op de afdeling. Als jij nog geen BHV-certificering hebt, word je daartoe opgeleid.
• Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en in het Engels.
• Je beheerst de gebruikelijke Microsoft Office toepassingen en kan bijzonder goed uit de voeten met MS Excel. Daarnaast heb je ervaring met ERP- of andere datasystemen.
• Je hebt meer dan belangstellende affiniteit met de foodbranche en hebt kennis van wet- en regelgeving: HACCP, BRC en IFS normen.
• Je wil bijdragen aan het verder professionaliseren van de organisatie en van jouzelf. Jij bent klaar om jouw talent naar een excellent niveau te tillen en je verder te ontwikkelen. Je bent grote belangstelling voor duurzaamheid – No Waste – en brengt die ook bij Verstegen tot leven.
• Je bent woonachtig in of rondom Rotterdam.

Image-block

Wat wij bieden

• Dit is een verantwoordelijke functie in een bijzonder familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Jij kunt hier echt iets bijdragen aan onze groei en je kunt hier zelf ook verder groeien. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij heel erg belangrijk.
• Het salaris is passend bij jouw ervaring en opleiding en de salarisindicatie ligt tussen de € 3.500 – € 4.000,- bruto per maand, excl. vakantiegeld en excl. 22,5% drieploegentoeslag. We kennen ook een jaarlijkse meeromzetbonus.
• De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed; met 24,5 vakantiedagen (en 3 bonusdagen als je niet ziek bent) en de mogelijkheid om 10 extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, fietsplan, laptop en GSM, in-house bedrijfsfitness en korting op het assortiment van Verstegen.

 

Image-block

Jouw team

Je krijgt een plek in het sauzenproductie team, dat bestaat uit 3 Teamleiders waar jij er één van bent. De ploeg waar jij leiding aan geeft, bestaat uit ongeveer 35 medewerkers. Je rapporteert aan de Productiemanager. We werken op een professionele en informele manier met elkaar en met de verschillende teams binnen de organisatie samen. Onze directe communicatie, snel schakelen en een dosis humor is wat past.

Image-block

Zullen we kennismaken?

Is je interesse gewekt? Wij willen heel graag weten wie jij bent! Stuur je motivatiebrief en je C.V. naar werkenbij@dev-verstegen.test.

Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of ons bedrijf? Bel of mail gerust met Marco Hardeman, Productiemanager en leidinggevende: 06-57210828 of mail naar mhardeman@dev-verstegen.test. Je kunt ook terecht bij Jan den Heijer, Manager Productie: 06-51208650 of mail naar jdenheijer@dev-verstegen.test.

Fijn om vooraf te weten: in de procedure is een persoonlijke drijfveren-vragenlijst opgenomen die we met elkaar bespreken. Screening en een assessment zijn ook een onderdeel van de procedure.

Image-block

Sfeer proeven

Hoe is het om bij Verstegen te werken?