We zijn opzoek naar Sales Managers, die commerciële activiteiten binnen en buiten verbinden.

Verstegen Spices & Sauces B.V. is een toonaangevende en dynamische onderneming die zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van kruiden, kruidenmixen, specerijen, mengsels, sauzen, marinades en verschillende functionele ingrediënten. Verstegen is sinds 1886 een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Wereldwijd worden de kruiden en specerijen ingekocht; Verstegen kiest alleen voor de beste kwaliteit! Onze ambitie is het meest duurzame bedrijf te worden in de keten.

Op de locatie in Rotterdam zijn ± 550 medewerkers werkzaam. De informele cultuur kenmerkt zich door gedrevenheid en innovatiedrang. Verstegen levert haar producten aan vrijwel alle grote spelers in het foodservice kanaal, de horeca(ketens), ambachtelijke sector, industrie, speciaalzaken en de (internationale) retailers. Zij wil zich graag profileren als business partner en samen met haar relaties komen tot een customer intimacy aanpak waarin een langdurige samenwerking, innovatie en duurzaamheid centraal staan.

 

Image-block

Deze functie bij Verstegen

Bij Verstegen is de sales verdeeld onder de kanalen; retail, ambacht, foodservice en industrie. Door interne verschuivingen zijn wij op zoek naar zowel een Sales Manager Ambacht (voor de slagerij-, bakkerij-, vis- en traiteurbranche) als een Sales Manager Foodservice (voor de horeca, catering en institutionele sector).

Het commerciële team Ambacht bestaat uit 6 personen en het commerciële team Foodservice uit 10 personen. In beide posities zet je de lijnen uit voor het maximaliseren van commerciële kansen in de gehele keten; van Key Accounts, tot ketens en groothandels.

Image-block

Jouw uitdaging:

• Ontwikkelen, onderbouwen en realiseren van commerciële plannen en deze vertalen naar concrete acties waarmee de sales doelstellingen voor het desbetreffende afzetkanaal gerealiseerd kunnen worden; van Key Account tot en met groothandels.
• Leidinggeven aan het desbetreffende Sales-team. Naast het aansturen en coachen van het team ook zelf verantwoordelijk voor enkele key accounts.
• Geeft tools voor het onderhouden, verbreden en verdiepen van business bij bestaande Accounts en het creëren van kansen bij nieuwe klanten door trends en de laatste markt- en productontwikkelingen te integreren.
• Is intern regisseur om actief verbinding te zoeken met collega’s van o.a. Marketing, Category Management en R&D om het segment te leiden.
• Rapporteren aan de Sales Director B2B. Heeft het potentieel om deze rol in de toekomst in te vullen.

Image-block

Wie ben jij:

• Hbo werk- en denkniveau, opleiding Commerciële Economie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar
• Relevante ervaring in een leidinggevende Sales positie in de B2B Foodsector
• Is bekend met Push & Pull en weet hierin optimaal te sturen
• Coacht, ontwikkelt en inspireert het team – is een oprecht mensenmens
• Denkt strategisch, zet kaders uit, is analytisch sterk en maakt de vertaalslag naar de praktijk
• Relatiemanager die bestaande klanten weet te binden en nieuwe partners aan te trekken
• Persoonlijke vaardigheden: proactief, visie, overtuigend, planmatig, verbinder en no-nonsense.

Image-block

Zullen we kennismaken?

Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie verzoeken wij je contact op te nemen met Annemarie van den Bos, telefoon: 0317-468686 / 06-53310126 of te solliciteren via onze website www.dupp.nl, dan wel jouw reactie te e-mailen naar info@dupp.nl

Verstegen Spices & Sauces B.V heeft voor deze vacature DUPP geselecteerd als enige recruitmentpartner.

Image-block