Wij zijn op zoek naar een Service Merchandiser (fulltime 37,5 uur)

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf, sinds 1886, met de vierde generatie aan het roer. We staan voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en er werken ruim 550 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland. Samenwerken, ondernemerschap, no-nonsense, kwaliteit en duurzaamheid vormen de kern van onze organisatie. We zijn trots op onze oorsprong en op de ontwikkeling naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin onze kinderen en generaties na hen kunnen leven in een wereld waarin er voldoende gezond en duurzaam voedsel is voor iedereen. Doe mee!

Wij werven inclusief en divers en zijn daarom gericht op jouw talent en passie. Want ook dat is duurzaam.

Image-block

Deze functie bij Verstegen

Jouw missie: Onze kruidenschappen bij de supermarkt piccobello verzorgen! Voor een Service Merchandiser zijn er volop aantrekkelijke elementen bij Verstegen. Je bent werkzaam bij een gerenommeerd merk. Je bent voor je klanten het gezicht van Verstegen. Je bent nooit uitgeleerd. Ben jij de Service Merchandiser die als vroege vogel enthousiast wordt?

Jouw takenpakket:

 • Je bezoekt dagelijks supermarkten, je vult het Verstegen kruidenschap aan volgens vast schappenplan en je neemt bestellingen op.
 • Je bent sterk in het plannen en organiseren van je werk. Timemanagement is essentieel.
 • Je ziet en meldt commerciële kansen en benut deze door displays en second placements neer te zetten en een sales-uplift per winkel te realiseren. Je bouwt sterke relaties op met de winkelverantwoordelijken.
 • Uiteraard werk je zelfstandig, maar je doet het niet alleen; met je collega Service Merchandisers en winkel accountmanagers is het één team van Verstegen. Hier deel je ervaringen, kennis en kansen. Je helpt elkaar om actief en professioneel de klanten te benaderen.
 • Je gaat fysieke inspanningen niet uit de weg en bent sterk genoeg om met displays en producten om te gaan.

Image-block

Wie ben jij?

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring en minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol als Service Merchandiser in de Retail branche.
 • De Nederlandse taal spreek je uitstekend en je drukt je op representatieve manier uit naar klanten. Je beheerst de gebruikelijke Microsoft Office toepassingen, kennis van SalesForce+ is een pré.
 • Je bent een stressbestendige teamspeler: enthousiast, klant- en servicegericht, je hebt doorzettingsvermogen en weet flexibel in te spelen op de situatie en geen 9 – 5 mentaliteit.
 • Je bent woonachtig in Nederland, in het bezit van rijbewijs B en bereid om veel kilometers te maken in de bedrijfsauto.

Image-block

Wat wij bieden:

 • Dit is een verantwoordelijke functie in een bijzonder familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Jij kunt hier echt iets bijdragen en zelf ook verder groeien. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Een drive voor duurzaamheid is belangrijk
 • Het salaris is passend bij je ervaring en opleiding.
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed, met 24,5 vakantiedagen en de mogelijkheid om tien extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, fietsplan, telefoon van de zaak en korting op het assortiment van Verstegen.
 • Het werken bij Verstegen is intens. Respect voor je privéleven en balans is daarom belangrijk.

Jouw team

Je krijgt een plek in het Service Merchandise team, dat in totaliteit bestaat uit 14 collega’s. We werken op een professionele en informele manier met elkaar en met de verschillende teams binnen de organisatie samen. Onze directe communicatie, het snelle schakelen en een dosis humor is iets wat bij je past. Gelet op de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar een vrouw.

Image-block

Zullen we kennismaken?

Is je interesse gewekt? We willen heel graag weten wie jij bent. Stuur een motivatiebrief en je cv naar 📧werkenbij@verstegen.nl.

Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of ons bedrijf? Mail gerust met Geert van Lohuizen, Manager Service Merchandise,
📧gvanlohuizen@verstegen.nl. Bellen kan ook: ☎️06-30106152.