Wij zijn op zoek naar een Storings/onderhouds monteur (fulltime 37,5 uur in 3-ploegendienst)

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf, sinds 1886, met de vierde generatie aan het roer. We staan voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en er werken ruim 550 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland. Samenwerken, ondernemerschap, no-nonsense, kwaliteit en duurzaamheid vormen de kern van onze organisatie. We zijn trots op onze oorsprong en op de ontwikkeling naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin onze kinderen en generaties na hen kunnen leven in een wereld waarin er voldoende gezond en duurzaam voedsel is voor iedereen. Doe mee!

Wij werven inclusief en divers en zijn daarom gericht op jouw talent en passie. Want ook dat is duurzaam.

Image-block

Deze functie bij Verstegen

Jouw missie: duurzaam onderhoud ontwikkelen en storingen oplossen en voorkomen. Ervaren storings- en/of onderhoudsmonteurs met MBO werk- en denkniveau (WTB/elektro) kunnen zich bij ons uitleven om mee te bouwen aan het ontwikkelen van storingen naar duurzaam en preventief onderhoud. Heb jij ervaring of affiniteit met productielijnen in de voeding en bijhorende voedselveiligheid? Jij biedt iedere dag toegevoegde waarde: Kwaliteit, Innovatie, Service. De beste oplossing. Het robuust maken van de machinerie. Je signaleert storingsontwikkelingen en verbeterkansen en speelt daarop in. Uiteindelijk gaat het om het realiseren van een duurzame onderhouden fabriek. Voor iedereen. Dat is pas echt een uitdaging. Jouw uitdaging.

 

 

 

 

 

 

Image-block

Jouw baan

Voor een allround storings/onderhouds monteur zijn er volop aantrekkelijke elementen. Je bent werkzaam bij een gerenommeerd merk. Jij draait met een collega(s) op roulatiebasis de storingsdienst. Je lost waar nodig zo goed en snel mogelijk storingen op en je denkt mee in de optimalisatie van het machinepark. Je kunt kleine aanpassingen doen, probeert het machinepark zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Je werkt zelf in 3-ploegendiensten maar hebt ondersteuning van collega’s uit de dagdienst. Met aandacht voor continue verbeteren, draag je bij aan een kwalitatief productieproces. Je komt hierbij dagelijks in aanraking met alle facetten van de techniek zoals bijvoorbeeld mechanische techniek, aandrijftechniek, elektrotechniek, PLC’s, pneumatiek, stoom en hydrauliek. Je rapporteert jouw werkzaamheden aan de manager technische dienst/werkplaatscoördinator. En je bent nooit uitgeleerd.

Ben jij de storings/onderhouds monteur die hier enthousiast van wordt?

 

Image-block

Jouw uitdaging

Belangrijkste taken:

 • Het oplossen van diverse storingen aan de productielijnen: mechanisch en elektrotechnisch.
 • Je voert correctieve en preventieve onderhoudswerkzaamheden aan het machine- en installatiepark.
 • Je levert als allround storings- en onderhoudsmonteur een actieve bijdrage aan de continue verbetering van de installaties.
 • Je houdt de onderhouds- en storingsadministratie up-to date.
 • Je ondersteunt de medewerkers Operations bij de uitvoering van hun werkzaamheden.
 • Je werkt volgens de richtlijnen van de kwaliteitszorgsystemen.

Image-block

Wie ben jij

 • Je hebt een MBO-4 werk- en denkniveau door een succesvol afgeronde opleiding elektro- techniek en/of besturingstechniek en/of werktuigbouwkunde, en minstens 5 jaar ervaring in een technische of productie omgeving (bij voorkeur in de foodbranche).
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en Engels (Duits is een pre). Je beheerst de gebruikelijke Microsoft Office toepassingen.
 • Je bent een teamspeler en kunt ook zelfstandig goed werken, je hebt meer dan belangstellende affiniteit met duurzaamheid en brengt die ook bij Verstegen tot leven.
 • Je bent een stressbestendige teamspeler: analytisch sterk, doorzettingsvermogen en flexibel weet je in te spelen op de situatie. Daarnaast denk je in oplossingen en ben je resultaatgericht.
 • Je wilt bijdragen aan het verder professionaliseren van de organisatie en jezelf. Jij bent klaar om jouw talent naar een excellent niveau te tillen en je verder te ontwikkelen.
 • Je bent woonachtig in de regio [Nederland].

Image-block

Wat wij bieden

 • Dit is een verantwoordelijke functie in een bijzonder familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Jij kunt hier echt iets bijdragen en zelf ook verder groeien. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk dus er zijn mogelijkheden voor het volgen van trainingen, cursussen en opleidingen.
 • Persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij jouw werkzaamheden en een fijn team collega’s.
 • Het marktconforme salaris is passend bij je ervaring en opleiding en ligt tussen de € 2966,56 en de €4108,85. We kennen ook een jaarlijkse meeromzetbonus.
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed, met 24,5 vakantiedagen (drie bonusdagen als je niet ziek bent) en de mogelijkheid om tien extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, fietsplan, inhouse bedrijfsfitness en korting op het assortiment van Verstegen.
 • Passie en plezier gaan samen binnen Verstegen.

Image-block

Jouw team

Je krijgt een plek in het Technische Dienst team. We werken op een professionele en informele manier met elkaar en met de verschillende teams binnen de organisatie samen. Onze directe communicatie, het snelle schakelen en een dosis humor is iets wat bij je past.

Image-block

Zullen we kennismaken?

Is je interesse gewekt? We willen heel graag weten wie jij bent. Stuur een motivatiebrief en je cv naar werkenbij@verstegen.nl. Wil je graag eerst nog meer weten over de functie of ons bedrijf? Mail gerust met Paul Beukema, onze Manager Technische Dienst, via pbeukema@verstegen.nl.

Fijn om vooraf te weten: in de procedure is een persoonlijke drijfveren-vragenlijst opgenomen die we met elkaar bespreken.

📧pbeukema@verstegen.nl 📧 werkenbij@verstegen.nl.

Deel deze vacature: