EcoVadis

Met trots kunnen wij melden dat Verstegen Spices & Sauces B.V. in het bezit is van een gouden medaille van de EcoVadis CSR (Corporate Social Responsibility) rating.

Image-block

Informatie over het certificaat EcoVadis

De EcoVadis methodologie is de kern van ons MVO analyse systeem, dat 21 criteria over vier thema’s dekt van Milieu, Eerlijke arbeidspraktijken, ethiek/eerlijke zakelijke praktijken en supply chain. De methodologie is opgebouwd van internationale MVO normen met inbegrip van de Global Reporting Initiative, United Nations Global Compact en ISO 26000, en dekt 190 uitgeef categorieën en 150 landen.

Deze methodologie is synchroon toegepast met de andere componenten van het EcoVadis proces om betrouwbare resultaten en een geweldige ervaring te leveren, met inbegrip van:

– account management
– leverancier onboarding
– training
– advies
– integratie en aangepaste IT diensten
– partners

Het Software-as-a-Service model, waar het EcoVadis platform op gebouwd is, maakt rijke functionaliteit mogelijk dat aansluit op de behoefte van de grootste ondernemingen.

Onze veilige systemen worden gehost in een privé, toegewijde Cloud installatie, dat draait op het nieuwste besturingsplatform en de hoogste normen voor beveiliging en data integriteit ondersteunt. Ons software team verbetert continu zowel het platform als de gebruiker ervaring, zodat inkopers en leveranciers zowel betrokken kunnen zijn als de waarde krijgen waarnaar zij op zoek zijn, gezamenlijk en intuïtief.

Image-block
Download Certificate