Goede gezondheid en welzijn

Goede gezondheid en welzijn heeft betrekking op boer, consument en werknemer. Verstegen wil iedereen laten genieten van verantwoord, gezond, maar bovenal lekker eten. We bieden smaak voor ieder gerecht, maar zorgen er ook voor dat dit zo gezond mogelijk is. Daarom hebben wij een gezond voedingsbeleid.

Image-block

100% natuurlijke grondstoffen

Zo bieden we meer vegetarische en groentegerechten aan, maken we zo veel mogelijk gebruik van 100% natuurlijke grondstoffen, gebruiken we minder/geen zout en suiker en maken we gebruik van vloeibare (onverzadigde) vetten. Zo zijn een aantal sauzen zonder toegevoegde suikers gelanceerd en zijn alle kruidenmixen vernieuwd waardoor ze alleen nog 100% natuurlijke ingrediënten bevatten.

Image-block

"We bieden smaak voor ieder gerecht, maar zorgen er ook voor dat dit zo gezond mogelijk is. Daarom hebben wij een gezond voedingsbeleid."

Ontwikkeling

De talenten en passies van onze medewerkers zijn leidend in de voortgang van henzelf én dat van Verstegen. Iedere medewerker binnen Verstegen krijgt daarom de kans om deze te ontwikkelen. Medewerkers kunnen zich continu blijven ontwikkelen door maandelijkse trainingen te volgen bij de Verstegen Academy, het introductieprogramma ‘De Groene Loper’, e-learning en on-the-job begeleiding.

Image-block

Taal

Bij Verstegen ondersteunen we onze medewerkers in hun taalvaardigheid en zelfredzaamheid. Het merendeel van de medewerkers in de productie heeft Nederlands niet als moedertaal. Zij kunnen daarom deelnemen aan de cursus ‘Taal en Digitaal’, een samenwerkingsverband met de Gemeente Rotterdam en Bibliotheek. Dezelfde taal spreken, letterlijk en figuurlijk, maakt dat we elkaar beter begrijpen en beter kunnen samenwerken. Op die manier verwachten we dat onze collega’s met energie kunnen blijven werken. Door middel van de cursus worden onze medewerkers zelfredzaam binnen Verstegen én in de Nederlandse maatschappij.

Image-block

Verstegen medewerkers

De kruiden en specerijen van Verstegen komen bij de oorsprong vandaan. Vanaf daar houden we alles in eigen hand, van transport tot zelf malen en veilig verwerken in onze productie. Dat wordt gedaan door zo’n 500 getrainde collega’s, als één grote familie.

Sociale werkplaats

Verstegen biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om erbij te horen, want iedereen hoort erbij! Deze medewerkers pakken onze kwetsbare kruiden en specerijen in, onder begeleiding van de Gemeente Rotterdam. Hierdoor is het voor hen een fijne werkomgeving.

Image-block